Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur får man en historia rapport för en Antique Vehicle

Det finns flera sätt att få rapporter för att rekonstruera historien om en antik bil. Klassisk bil historia är ofta anekdotiska. Såvida bilen gjordes från ett kit, har varje bil ett chassinumret, eller VIN. Använd VIN för att leta upp kedjan av äganderätt och försäkringsskada historia inträffar 1981 och senare. År 1981 tillät lagstiftning fordon identifikationsnummer för att tjäna som en sökbar spårningskod. Fråga den nuvarande ägaren för ägande historia före 1981 och restaurering historia. Instruktioner
1

Kontakta antingen din Department of Motor Vehicles eller Office of Secretary of State, vilket som hanterar fordon poster i tillämpliga tillståndet. Många kontor tillåter walk-in förfrågningar. Det kan finnas en avgift.
2

Undersök posten. Skivan kommer inte att visa fullständig historik reparation, utan snarare ägandet och karaktären av titeln. Titel kategorierna varierar från staten. Typiska titel kategorierna inkluderar "klar" och "rädda". En tydlig titel betyder att bilen aldrig har klassats som bärgning. En bärgning titel är fäst vid en bil som är skadad och kan inte köras. Återställas eller reparerade bilar kan inspekterat och omklassificeras vid en senare tidpunkt. En bil historia rapport
3

Order. Företag som Carfax erbjuder historia rapporter baserade på VIN. Rapporter innehåller försäkringsfordringar och större reparationer inträffade från 1981. Detta kommer att omfatta garantireparationer på fordon under garantin från 1981 eller senare, och arbete utifrån försäkringsersättningar för väder skador, olyckor eller skadegörelse. Fordon historia rapporter inkluderar inte modifieringar eller reparationer utförda av ägaren, eller restaurering.
4

Fråga ägaren om restaureringsarbetet. Titta på bilder tagna under hela ägandet av fordonet och material som tillhandahålls av tidigare ägare.
5

Inspektera fordonet att bekräfta historien. Om rapporter avslöjar reparerade skador, inspektera ramen och viktiga komponenter för lämpliga reparationer.
6

Forskning historien om bilens modell. Även om det inte kan kasta ljus över historien om den enskilda fordon, information om utvecklingen av märke och modell och produktionsanläggningen är intressant trivia att spetsa bilen arv.
7

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98415.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.