Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man tar bort en 1927 modell T dörrhandtag

Ta bort handtaget på en 80 + år gammal kan vara en utmaning! Följ med på en steg för steg "How To". Saker du behöver Review, en grundläggande uppsättning handverktyg.
En makt handborr
SHARP borr Review, en hjälpande hand
Visa fler instruktioner
1 < p> Det första steget i att ta bort handtaget på en 1926/1927 Ford Model T stängd bil, är att ta bort det inre handtaget. Det hålls på med en uppsättning screw.Unscrew alla 3-4 skruvar på spärrenheten. Glöm inte några skruvar på slutet. Envisa skruvar kan "Hjälpt" genom att värma dem, blötläggning i penetrerande olja, slipning en "slot" i skruven eller använda ett slipmedel som slippasta för "Grip". The
2

andra steget innebär att ta bort den faktiska yttre dörrhandtaget. Det är oftast hållit på med två nitar eller skruvar. Hursomhelst, kan det vara lättare att borra dem out.Select en borr något mindre än chefen för skruv eller nit. Använd en olja smörjmedel vid borrning med en medelhög hastighet. Foder och hastighet (tryck och varvtal). Försök att inte rev borren för fort eller för hårt. Du kan skada eller bryta lite orsaka personskador! Addera 3

Handtaget ska nu dra ut.
P Om aggregaten skall återanvändas, bör de blötläggas eller demonteras, rengöras och återuppbyggdes.

handtaget ska återsamlas liknande. De flesta av dessa objekt är tillgängliga i reproduktion, men är värdefulla som originalen. Glöm inte, om du planerar att kasta delar och svetsa de stängda dörrarna, försöka sälja dem på en online-auktion för att ta igen lite pengar!
4

Dessa steg gäller för de flesta 1926 och 1927 Ford STÄNGD bilar. De gäller även för 1928 och 1929 Ford stängd hytt pick-up truck.As med någon bil restaurering, underhåll och reparation var försiktig. Tjocka handskar för att minska risken av rostiga metall nedskärningar, skyddsglasögon skydda dina ögon och hörselskydd är inte en dålig idé.

Lycka!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98371.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.