Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Återställa en Ford Model A Coupe

A Model A Ford Coupe är en vacker bil och en som är en favorit för bilentusiaster att återställa. Är du intresserad av att börja ett liknande projekt på egen hand? Instruktioner
1

Läs om Ford Model A Fords genom att göra efterforskningar på nätet, eller genom att läsa böcker som "Återställa Model A Ford" och andra. Böcker som dessa hjälpa dig att veta vad man ska leta efter när du söker efter en bil att återställa.
2

Hitta en Ford Model A Coupe att återställa. Titta i platsannonser eller publikationer som farbror Henrys.
3

Gå online. Där hittar du Ford Model A Coupes anges för försäljning på webbplatser som Hemming s Motor News, eBay, Craigslist och mer.
4

Inspektera varje Ford Model A Coupe noga innan man överväger det. Om du är osäker på om fordonet är ett bra köp, ta någon med dig som är mekaniskt benägna att hjälpa dig. Inte hoppa på den första bilen du visar. Ta din tid och köpa rätt fordon.
5

Förbered en plats i ditt garage där du kommer att arbeta på fordonet. Eftersom detta kan vara ett projekt som kan ta upp till ett år eller mer, se till att denna plats är uppvärmd och skyddad från väder och vind. Detta är särskilt viktigt i områden i landet där det finns snö.
6

Strip Ford Model A Coupe ner till ramen och reparera den om det behövs. Ta isär resten av delarna och smörj dem, ersätter alla bultar och fästen som behövs.
7

Delta på motorn, rengör den och ersätta pluggar, sladdar, smörjmedel, bälten och slangar. Uppdatera alla motordelar som behövs.
8

Börja sätta ihop ramen, ersätter fjädring och fjädrar som du gör det. Återställa kroppen också, reparera eventuella skador eller rost. Skala av karossdelar och prime dem.
9

ihop drivlinan och byt ut motorn. Sätt tillbaka kugghjulen. Återställa hjul och fälgar, och montera nya däck. Montera däck på ramen.
10

Sätt Ford Model A kropp tillbaka på ramen och anbringas på nytt dörrarna, fendrar och fotsteg.
11

reupholster sätet och montera . Måla kroppen och polera alla krom för att avsluta återställningen projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98370.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.