Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur hittar jag historien om en 1942 Jeep?

Jeep infördes ursprungligen som ett allmänt ändamål (GP) militära fordon för den amerikanska armén. Under andra världskriget var Jeepar produceras av två tillverkare --- Willys-Overland (Jeep MB) och Ford Motor Company (Ford GPW) och kom i både land-endast och amfibiska modeller. År 1942 producerade Willys-Overland en civil jeep (CJ) prototyp med Auburn MB, men det var inte förrän 1945 som modellerna var allmänt tillgängliga för allmänheten. Söker historien om en 1942 Jeep kan ta dig ner två vägar --- allmän historisk information och härkomst forskning. Proveniens forskning är historien om ett visst fordon och kan kräva större detektivarbete än att söka historien om en modell typ. Saker du behöver Review, en 1942 Jeep
Computer
Notebook
Penna /penna Review, Digital recorder (tillval) katalog Camera
Visa fler instruktioner
Research
1

Hitta modellnumret (serienummer) på din bil genom att titta i handskfacket eller på insidan vänster främre skenan bakom främre stötfångaren.
2

Jämför din Jeep och serienummer till bilder av andra liknande Jeepar, om möjligt, och personligen. Ta bilder av insidan och utsidan av ditt fordon, så att du har många referenspunkter.
3

Kontakta den person som du förvärvade fordonet och be dem om historien bakom din specifika fordon, särskilt dess tidigare ägare. Fråga om de har den personens kontaktuppgifter eller om de skulle vara villiga att kontakta dem för din räkning.
4

Forskning Jeeps från 1942 på Internet och på biblioteket. Det finns många databaser av Jeep ägare och historiska entusiaster Jeep som kan ge en bra utgångspunkt för grundläggande information.
5

Log den information som du samlar in om din bil och dess tidigare ägare.

6

Fortsätta söka sin historia bakåt, tills du når ursprungsplatsen, eller så nära den som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98435.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.