Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vilka är de Mazda modeller?

Mazda, först känd som Toyo Cork Kogyo Co, Ltd kom först in i existens i 1920 av dess grundare Jujiro Matsuda. Företaget började tillverka verktygsmaskiner, så småningom lastbilar och andra bilar. Företaget bytte namn till Mazda, som står för Ahurza Mazda, en tidig västerländsk asiatiska gud, enligt Mazda hemsida. Mazda är ett företag som fortsätter att växa och erbjuda konkurrenskraftigt prissatta och funktionella fordon. Just nu finns det flera olika Mazda-modeller för att passa behoven hos nästan alla konsumenter. 2011 Mazda2

2011 Mazda2 är en ekonomi-baserat fordon med ett grundpris på $ 14.180 vid tidpunkten för publiceringen. Den Mazda2 kommer med en snabb bränslesnål fyrcylindrig motor med antingen en fyra-växlad automatisk eller fem-växlad manuell växellåda. Fordonet är mycket rymlig, plats för upp till fem vuxna och har extra utrymme för extra förvaring. Säkerhetsfunktioner inkluderar avancerade krockkuddar, sidokrockkuddar och dynamisk stabilitetskontroll. Ytterligare funktioner inkluderar standard luftkonditionering, makt speglar, dörrar, lås, fönster och fjärr keyless inresa.
2011 Mazda3

Mazda3 fyrdörrars är en sedanmodell som kommer i en variation av flera olika modeller. Basen Utgångspriset är $ 15,800, vid tidpunkten för offentliggörandet för I-SV-modellen och upp till $ 22.510 för S Grand Touring-modellen. Mazda3 har två olika motoralternativ, basen motorn är fyrcylindrig 148 hästkrafter, medan de högre slutet modeller är fyrcylindriga 167 hästkrafter. Flera avancerade funktioner är tillgängliga i Mazda3 såsom dual-zons klimatanläggning, uppvärmda säten, Bose ljud, Bluetooth-telefon och audio, navigation, keyless inresa och start. Mazda 3 kommer också med en femdörrars modell, som startar på $ 20.045, och erbjuder en annorlunda design. Det liknar en blandning mellan en bil och SUV.
2011 Mazda VARVT3

Mazda VARVT3 inte få sitt namn för att vara en långsam bil . Det erbjuder en 263 hk motor med 280 mul-pounds av vridmoment. Kommer in på ett utropspris på $ 23,700, vid tidpunkten för offentliggörandet, är Mazda VARVT3 säker att blidka adrenalin arbetssökande. Flera unika externa funktioner inkluderar huv scoop, bakspoiler, lätta aluminium-fälgar och prestanda Y-speed däck. Andra funktioner inkluderar dubbel klimatanläggning, Bluetooth telefon och ljud, Bose ljud och kompakt navigationssystem.
2011 Mazda5

Mazda5 är en mini-van. Den rymmer upp till sex passagerare och erbjuder en smidig, men rymlig upplevelse. Utgångspriset för Mazda5 är $ 19.195 och avstånd upp till $ 23.975 för Grand Touring tillägg vid tidpunkten för publiceringen. Motorn har 157 hästkrafter och antingen sexväxlad manuell eller femstegad automatlåda. Mazda5 har upp till 44,4 kubikfot av lastutrymme med back-sätesraden fällas ner. Standard funktioner finns såsom lädersäten, uppvärmda säten, luftkonditionering och Blåtand.
2011 Mazda6

Mazda6 är en high-end sportsedan varierar i pris från $ 19,990 till $ 29,320, vid tidpunkten för publiceringen. Två motorer modeller finns tillgängliga, den första motorn är 170 hästkrafter 2,5 liters och den andra motorn är 272 hästkrafter, 3,7 liter. Inte bara är Mazda6 en stor artist, men den erbjuder också många high-end lyx funktioner,. T.ex. nyckellös dörröppning och start, back-up kamera och navigationssystem med en 7-tums pekskärm


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80267.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.