Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Fördelar & Nackdelar med Solar Bilar

Solenergi blir allt viktigare på senare år som samhället kommer att förstå den begränsade karaktären av fossila bränslen. Ingenstans är detta viktigare än i bilen. Uppfinningen av sol bil förde möjligheten effektiv förnybar kraft till bilindustrin och innebar en potential att minska föroreningarna dramatiskt. Även sol bilar kan hittas i dag, är de fortfarande långt ifrån den lämpligaste metoden för transport. Popularitet kommer med tiden eftersom konsumenterna väga fördelarna mot nackdelarna med den sol bil. Ekonomisk

Ett av de långsiktiga fördelarna med att köra en soldriven bil är bränslet. Detta är förmodligen den mest uppenbara fördelen. Folk kör solar bilar inte längre behöver köpa bensin eller någon annan typ av bränsle. Den energi som används för att köra dessa bilar kommer direkt från solen, vilket innebär att bilarna har ingen regelbunden kostnad bortsett från underhåll och reparationer. Addera Miljövänlig

Solar bilar har ingen utsläpp att hota miljön, vilket gör solenergi föredra att bara om något annat där ute. De avgasutsläpp från fordon förbränning av fossila bränslen är kända för att påverka miljön negativt och skulle kunna bidra avsevärt till den globala uppvärmningen.

Användningen av solenergi bilar som en förbränningsmotor ersättare skulle avsevärt minska utsläppen från förare och förbättra luften kvalitet runt om i världen.
hastighet

En av nackdelarna med solenergi bilar är kraft och fart. Det tar längre tid att nå din destination när du kör en sol bil enbart på grund av den långt sämre mängd ström av solenergi eller den elektriska reservbatteri.

Denna så kallade problem är en fråga om tålamod. Även muskeln i dagens förbränningsmotorer tillåter förare att köra i hög hastighet, kommer sol bil bromsa takten. Detta kan betraktas som en fallolycka i den sol bil, men det kan också göra vägarna säkrare om konsumenterna når en punkt där den genomsnittliga bilen på vägen är sol och röra vid lägre hastigheter. Addera storlek och Säkerhet
p Det finns en anledning folk gillar att köra stadsjeepar trots deras dåliga bränsleekonomi. Anledningen är säkerheten. Stora bilar och lastbilar lägger mycket stål mellan passagerare och andra föremål som de kan kollidera med. Solar bilar har inte denna lyx. På grund av den begränsade kraften i en sol bil, är det inte möjligt att göra stora, armerade fordon som tål inverkan eftersom solenergi helt enkelt inte kommer att dra det.

Ingen sol bil har utvecklats ännu som är lika att även en full-size sedan. Istället, dessa är mycket små bilar som kan vara farliga vid en olycka.
Väder

Solar bilar behöver solsken för att driva dem. När det är mörkt ute eller mörka moln fyller skyarna för dagar på slutet, kan det finnas ett problem med att få där du måste gå. Vädret kan direkt påverka prestanda hos bilen, gör en annan liten nackdel för soldrivna bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79852.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.