Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Lista på stadsjeepar som Seat sex eller fler

Shopping för en Sport Utility Vehicle, eller SUV innebär letar efter specifika funktioner som du inte hittar med en minibuss eller lastbil. Det finns ett antal överväganden särskilt för dem som vill kunna transportera fler än fem passagerare plus föraren. För vissa människor, är märke mycket viktigt, för andra är det pris, funktioner eller betyg konsument. Vissa värde köper USA-tillverkade fordon, medan andra föredrar importerade bilar. Alla priser i artikeln är från och med november 2010. Inhemska modeller

Vissa människor i USA anser det vara mycket viktigt att köpa USA-tillverkade bilar. Med intåget av företag importera bil nu gör Import-märkta fordon i Tennessee och Illinois, blir det svårare att inta en tydlig ståndpunkt på grundval av detta ensam.
P Det finns tre företag som fortfarande anses inhemska biltillverkare och dessa inkluderar Chevrolet, Ford och General Motors. Från Chevrolet, Suburban 4WD, är en av de dyrare modellerna som finns, med plats för sju. Listan priset för en 2011 Suburban är $ 56.170. Den Suburban levereras som standard med en 8-cylindrig motor, är 6 cylindrar inte ett alternativ.

General Motors Buick Enclave AWD är en sjusitsiga SUV som säljs på $ 44,095. The Enclave levereras som standard med en 6-cylindrig motor med inget alternativ för en 8 cylinder.

Ford Expedition plats åtta och är prissatt till $ 46.060. För det lilla extra, kan förarens kaptener stolar gjorda med skinn lindra bett av den högre kostnaden. Om mer makt är din motivation, är det Expedition en V-8 fyrhjulsdrift.
Importerade modeller

2011 Honda Pilot åtta-sits SUV är listan kostar $ 29,645. Standarden Motorn är en V-6 cylinder och kommer inte med en manuell växellåda. En av de vanliga funktionerna med piloten som är frivillig för de flesta andra modeller är dragkroken och kabeldragning.

2011 Toyota Highlander är sätena sju med ett pris på $ 29,995. Trots att samma storlek V-6 motor som pilot, har ca 20 mer vridmoment hästkrafter med 270 hk vid 6200 rpm.

2011 Nissan Armada är en åtta-sits SUV med ett listpris på $ 43,110 och liksom många av de lyxiga stadsjeepar kommer med en automatisk växellåda standard. Till skillnad från Pilot och Highlander, är Armada motorn en V8 med mer hästkrafter än någon av dem.
Andra överväganden
p Om du använder Edmunds hemsida jämföra dessa fordon sida vid sida, kommer du att se ordet "verkliga kostnaden för att äga." Denna term omfattar andra överväganden och kostnader för ägandet av de jämförda fordon. Dessa inkluderar avskrivningar, skatter och avgifter, bränsle, underhåll, reparationer, skattelättnader (om du väljer ett hybridfordon som kvalificerar sig för en skattelättnad) finansiering och försäkring.

Även om varje av dessa kategorier kan användas för alla fordon, noga överväga underhållskostnader och reparationer under en femårsperiod. Bränsle kostnaden är en annan faktor som bör spela en viktig roll i ditt beslut att välja eller inte välja en viss bil. Till exempel Nissan Armada årliga bränslekostnader gett 15.000 miles lika nära till $ 3.000. Det är en annan $ 270 per månad i gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80148.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.