Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad är skillnaden mellan Kompakt & ekonomi bilar ?

Det finns många faktorer konsumenter behöver tänka på när du köper eller hyr en bil . En sådan faktor är skillnaden mellan olika typer av bilar . Det finns några stora skillnader mellan kompakta och ekonomin bilar . Storlek

Enligt den amerikanska Environmental Protection Agency , är en kompakt bil definieras som en personbil med på 100 till 109 kubikfot inredning och lastvolym . Ekonomi bilar klassificeras efter hur de är utformade . Ekonomi bilar är generellt utformade för att vara liten och lätt för att ge bättre gas körsträcka .
Gas Mätarställning

kompakta bilar vanligtvis uppnå bra gas körsträcka på grund av sin ringa storlek , men vissa har högpresterande motorer som inte hjälper gas körsträcka . Ekonomi bilar är i allmänhet utformade med bränslesnålare motorer . Det och lägre vikt ger ekonomi bilar framkanten på gas körsträcka .
Pris

Priserna på kompakta bilar kan variera kraftigt beroende på trim nivå ( utrustning paket ) och motorns storlek. Ekonomi bilar är gjorda för att vara billigare att köpa och underhålla . Ekonomi bilar saknar i allmänhet trim alternativ och är billigare att reparera när problem uppstår .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79900.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.