Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vevaxel Hästkrafter vs Wheel Hästkrafter

Begreppet hästkrafter hänvisar till det arbete kraften produceras av bilar eller utrustning. Bil entusiaster och tillverkare har två sätt att mäta hästkrafter, vid ratten eller på vevaxeln. Varje metod kommer att ge olika resultat, så det är viktigt att förstå skillnaderna. Vad är Hästkrafter

Enligt Merriam-Webster, är hästkrafter "en enhet av makt lika i USA till 746 watt och nästan ekvivalent med den engelska gravitationella enheten med samma namn som är lika med 550 mul- pounds arbete per sekund. " Den sista delen avser hästkrafter som uppmättes innan bilarna uppfanns. Använda block, var en hästkraft förmågan att lyfta 550 pounds, en fot från marken, på en sekund.
Vevaxel Hästkrafter

Vevaxel hästkrafter mäts med enbart tillbehör som behövs för att motorn ska gå, och mäts på svänghjulet.
Wheel Hästkrafter

Wheel hästkrafter mäts vid drivhjulen, med motorn installerad i fordonet och alla tillbehör på plats.
Betydelse

exakt samma bil kommer att registrera undre hjulet hästkrafter än vevaxel hästkrafter Detta beror på hjul hästkrafter, den roterande kraft som genereras av motorn måste färdas genom transmissionen, drivlinan, och vrid tillbehör, såsom generatorn och servostyrning. Dessa saker bidrar alla till parasitisk förlust av makt. Vid tiden vända kraften blir till bakhjulen, har en del gått förlorad på grund av dessa faktorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79698.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.