Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Alternativ till en Mini Van

Minibussar är konstruerade för att transportera fler människor än en vanlig kombi, vilket gör dem populära fordon för familjer med barn. De har stora innerutrymmen med plats för en tredje sätesrad samt en bakre lastutrymmet. De skjutbara dörrar för passagerare gör det lättare för passagerarna att komma in, och de har en låg step-up höjd. De är också bränslesnålare. Men för köpare som inte stolta över med minibuss stil, det finns andra fordon med liknande lastkapacitet men med lite mer stil. Konvertering Vans

konvertering skåpbilar är vanliga skåpbilar som är specialanpassade till beställarens krav och kan drivas som alternativ till minibussar. Konvertering skåpbilar kan byggas med sådana funktioner som egna fönster, lädersäten och underhållningssystem. Precis som minibussar, dessa fordon har rymliga interiörer att rymma flera passagerare bekvämt för långa resor. Konvertering skåpbilar kommer också i olika typer, såsom campare som innehåller ett pentry med mikrovågsugn och litet kylskåp, samt skåpbilar funktionshinder som är utrustade med en ramp och ett område för en rullstol. Kontoret van sätts upp med ett skrivbord i ryggen och ett eluttag för att koppla in datorer och bärbara datorer.
Sport Utility Vehicles

Sport utility fordon eller stadsjeepar är alternativ till minibussar när det gäller storlek och innerutrymmen. Stadsjeepar kommer i små, medelstora och stora mönster och en del även kommer med en tredje sätesrad. Precis som minibussar, har stadsjeepar inte trunkar men har lastutrymme i baksätet som kan användas för att transportera varor, såsom sportutrustning och dagligvaror. De erbjuder också funktioner som minibussar gör inte, såsom bogsering förmåga och off-road förmågor körning. Beroende på storleken av SUV, kan den göra flera passagerare samt bogsera en båt eller ett släp bakom det. Också, fyrhjulsdrivna fordon är bäst för resor där du kommer att driva på smuts och steniga vägar eller genom lera eller snö. Nackdelen med makt stadsjeepar är att bränslekostnaderna är inte lika effektiv som med minibussar och större fordon desto högre kostnader för bränsle.
Crossover Fordon Till Salu

crossover fordon finns också alternativ till minibussar eftersom de kombinerar funktionaliteten hos både minibuss och SUV i en stil som påminner om en sedan. De kommer också i olika storlekar med vissa erbjuder tredje raden sittplatser för att rymma fler passagerare. Den bränsleekonomin är mycket likt minibussar och de har lätt terrängegenskaper, men den kompakta kroppen är mer elegant. Eftersom crossover fordon är utformade mer som sedaner, förutom att ha förmågan egenskaper minibussar och stadsjeepar, kan dessa fordon kommer med andra funktioner såsom hög inre rum och individuell fjädring bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79946.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.