Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur hittar man den bästa MPG i kompakta modeller

När du söker efter ett nytt fordon, konsumenter inför en massa val, inklusive varumärken, storlekar, typer, färger, funktioner och garantier. De som vill behålla sin bensin budget i schack sätta bränsle körsträcka nära toppen av sin inköpslista. Kompakta bilar erbjuder några av de bästa bränsle körsträcka tillgängliga, och den federala regeringens uppskattningar kan hjälpa dig att hitta de mest miles per gallon bland kompakta modeller. Instruktioner
1

Gå till US Department of Energy bränsleekonomi webbplats (se Resurser) och klicka på "Hitta en bil" länken.
2

Klicka på "Sök av klass "länken till vänster på nästa skärm, och välj sedan" EPA storleksklass "länken nedan som rubrik.
3

Välj årsmodell som du är intresserad av höger sida av skärmen, välj sedan Compact Cars kategorin. Tryck "Go" för att generera en lista av kompakta bilar och deras bränsle körsträcka.
4

Notera detaljerna. Samma modell kan visas på listan flera gånger eftersom regeringen ger separata skattningar bränsle körsträcka för olika överföringshastigheter typer och drivlinor. En modell med en manuell växellåda kan ge bättre bränsleekonomi än dess motsvarighet med en automatisk växellåda. En bil med fyrhjulsdrift kan erbjuda mindre bränsleeffektivitet än samma modell utrustad med framhjulsdrift.
5

Betrakta dina körvanor. Om du tillbringar merparten av din tid att köra i staden, kan ett hybridfordon erbjuda dig den mest valuta för bensin buck. Men om du är en mellanstatlig pendlare, se till att kontrollera beräkningarna motorvägen körsträcka på kompakta modeller drivs med enbart bensin eller diesel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80099.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.