Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Förteckning över Hyundai Motorer

När Hyundai först började sälja personbilar i Nordamerika år 1986, hade den sydkoreanska firman ingen motor design av sina egna. Det hade faktiskt att betala japanska biltillverkaren Mitsubishi att bygga sina fyra cylindrar för deras subcompact Excel. Saker och ting är mycket annorlunda nu som Hyundai passerade Ford Motor Company i försäljning världen över 2009, och nu är de även säljer sina motorer till andra biltillverkare. 4,6 liters V8

4,6 liters V8-motor, känd internt på Hyundai som Tau, är den första åtta cylinder byggdes av den sydkoreanska biltillverkaren. För närvarande är det endast tillgängligt i flaggskeppet Hyundai Genesis lyxiga sedanmodell. Denna motor har 375 hästkrafter och en EPA bränsleekonomi rating 17 city/25 motorväg.
3,8 liters V6

Denna motor finns i Hyundai-modeller som bas Genesis sedan, Veracruz SUV, Genesis sport Coupe och Azera Limited sedanmodell. Hästkrafter siffrorna varierar från 263 till 290 beroende på vilken modell motorn är fäst, men EPA siffror ger motorn i genomsnitt en rating på 17 city/26 motorväg för modeller utrustade med automatisk växellåda.

2,7 liters V6

V6 motor var den första sexcylindriga som Hyundai introducerades i detta land, och fortfarande används som bas kraftverket för Santa Fe och i top-of-the- line Tucson SUV variant. Denna motor har en effekt på 175 hästkrafter, med 17 city/24 motorvägen när den är bunden till en fyra växlad automatlåda, och 18 city/25 motorvägen när den är bunden till en fem hastighet. 4 Cylinder

långvarige Hyundai fyrcylindriga har en väl beprövad tillförlitlighet rekord och är den enda tillgängliga kraftverket för Elantra sedan och Elantra Touring vagn. Denna motor har variabla ventiltider för ökad lyhördhet och lägger ut 138 hästkrafter. EPA siffror för Elantra med 2,0 liters motorn är 26 city/34 motorvägen med en fyra växlad automatlåda.
1,6 liters 4 Cylinder

Detta är en annan motor som hjälpte bygga Hyundais rykte för pålitliga och bränslesnåla motorer. Den 1,6 liters fyrcylindrig ger ut 110 hästkrafter och har en EPA rating bränsleeffektivitet 27 city/36 motorvägen, även när de är utrustade med den automatiska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79822.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.