Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Det bästa klassade Gas Mätarställning Fordon

De tre mest bränslesnåla bilar på marknaden för 2010 års modell består av två hybridfordon. Den sista bilen är inte en hybrid, men det blir jämförbart gas körsträcka. Hybriden är en kombination gas /elbil som görs för att bevara bränsle men inte kompromissa makt. Dessa tre fordon erbjuder bränsleekonomi vid en rimlig prislapp. 2010 Toyota Prius Hybrid

Toyota Prius Hybrid är betyget 48 miles per gallon på motorvägen och 51 miles per gallon i staden. Prius har omformats till en större bil och kommer att falla i mitten av storleksklass fordon. Prius kommer fortfarande behålla samma hybridmotor Synergy Drive har patenterats under åren. Prius kommer också att erbjuda en större motor för att öka acceleration och kraft, men bibehålla bränsleekonomi vid ett totalt genomsnitt på 50 miles per gallon.
2010 Honda Insight Hybrid
< p> Den mest jämförbara fordon med Prius är Honda Insight. Insight är också en hybridbil och ståtar med en total bränsleekonomi på 41 miles per gallon. Detta skulle innebära 40 miles per gallon i staden och 43 miles per gallon på motorvägen. Det Insight får inte erbjuda samma effekt som den bara har 88 hästkrafter jämfört med Prius "105 hästar. Prislappen på Insight inte erbjuder mer hjälp till priset samvetsgranna köparen, dock.
Smart fortwo coupe

Smart fortwo coupe är en unik bil i termer av bränsleekonomi och tillförlitlighet. Bilen levereras som standard med en 1,0-liters motor med 70 hästkrafter. Motorn har bara tre cylindrar så det kan erbjuda 33 miles per gallon i staden och 41 miles per gallon på motorvägen. Detta är en kombinerad bränsle rating på 36 miles per gallon. De säkerhetsfunktioner och alternativ bekvämlighet som den automatiserade manuella växellådan och den elektroniska stabilitetsprogrammet. Smart fortwo coupe görs av Daimler AG, som också tillverkar Mercedes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79789.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.