Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur hittar gas körsträcka på en Vehicle

Bränsle ekonomi är en viktig del av att äga ett fordon. Ju bättre bränsle körsträcka för ett fordon, desto lägre ägandekostnader. Om ditt fordon är rendering lägre bränsle körsträcka som du vill eller förväntat, det finns vissa underhållsåtgärder du kan utföra, till exempel att se till att det finns tillräckligt med luft i däcken och att oljan byts. Att hitta gas körsträcka på din bil är en enkel process som tar lite enkel matematik. Instruktioner
1

Hitta storleken på din bensintank. Denna information är i bruksanvisningen till ditt fordon. För detta exempel, låt oss säga att din bensintank är 10 liter.
2

Fyll din bensintank fullt nästa gång du är på bensinstationen. Notera det exakta antalet miles på vägmätaren. För detta exempel, låt oss säga att det är exakt 50.000 miles.
3

Kör din bil som du normalt skulle tills din bil är nästan slut på gas.
4

Fyll din tank igen med bensin. Notera mängden bensin det tog att fylla upp tanken. För detta exempel, låt beloppet vara nio liter. På bensinstationen, anteckna antalet miles på vägmätaren. För detta exempel, låt oss säga vägmätaren läser nu 50,200 miles.
5

Dela antalet miles bilen körts av mängden bensin bilen används. I det här exemplet, divide 200 (50,200 minus 50.000) med nio (antal begagnade gallon) för ett resultat på 22,2 miles per gallon.
6

Upprepa proceduren flera gånger för att få en mer exakt gas körsträcka uppskattning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80129.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.