Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför en GMC Yukon Med en Chevy Suburban

General Motors gör både GMC Yukon och Chevy Suburban, så du kommer att märka många likheter när man jämför dessa två sport utility vehicles. Till exempel, Yukon och Suburban både hålla samma antal passagerare och de har lika mycket lastutrymme. Det finns dock skillnader i Yukon Suburban som du kan jämföra för att avgöra vilken bil som är bäst för dig. Instruktioner
1

Kontrollera dragkapacitet av Yukon och Suburban genom att fråga återförsäljaren. Om du har massor att bogsera bakom din sport utility vehicle, berättar dragkapacitet du hur mycket du kan dra. Chevrolet Suburban kan bogsera ganska lite mer än GMC Yukon kan.
2

Jämför driftskostnaderna för Chevy Suburban och GMC Yukon. Kostnaden för att försäkra och priset för ett oljebyte faktor till denna kostnad, liksom priset på bensin. Chevrolet har en större bensintank än GMC, så du kommer att betala mer vid pumpen varje gång du besöker.
3

Provkör varje fordon under din Yukon och Suburban jämförelse. GMC Yukon har en kortare hjulbas än Chevy Suburban. Det kortare hjulbas ger en mjuk gång i daglig trafik, men det kan tyckas oroligt på motorvägen jämfört med en Suburban.
4

Klättra i baksätet i Yukon och Suburban. Sträck ut benen för att se vilken som har mer benutrymme. Om du har barn, har testa dem sätena för att se vilken som är mer bekväm.
5

Jämför priser. Undersök priset för varje sport utility vehicle jämfört med de funktioner som finns på just den modellen. Den Chevy Suburban kostar drygt GMC Yukon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79814.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.