Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Värdet av en begagnad bil

Att köpa eller sälja en begagnad bil kan vara skrämmande . Lyckligtvis finns det gott om resurser för att hjälpa allmänheten att bestämma ett lämpligt värde för fordonet . Bil Valuation Guider

Flera tjänster kommer att hjälpa en säljare eller köpare bestämma värdet av en begagnad bil . Den äldsta och mest kända är Kelley Blue Book , så mycket så att " Blue Book " har blivit ett känt namn . Andra utbredda och respekterade tjänster är NADA Guider och Edmunds .
Faktorer

bil värderingstjänster inte avslöja exakt hur värdet av en begagnad bil bestäms , de faktorer som vanligen används är år , märke, modell , körsträcka , hur bra det går , kondition och utseende av kroppen , tillade alternativ och uppgraderingar görs på fordonet och geografiskt område . Eftersom en del av dessa är subjektiva , kan olika bedömare ställer olika värden för samma bil .
Priser

Trade - in eller grossist värde är det pris du kan förvänta sig att få när du handlar din bil till inköp av en annan bil . Retail värde är det pris du skulle få eller betala för bilen i perfekt skick och privat fest värde är det pris du kan förvänta dig en privat part att betala för bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79987.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.