Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Hyr en bil vid 18 års ålder

Hyra en bil är praktiskt om du är borta från hemmet eller planerar att resa långt och inte har en pålitlig bil. Att veta var att hyra en bil och eventuella begränsningar är viktigt att få det bästa erbjudandet. De flesta företagen har konkurrenskraftiga priser och erbjuder liknande försäkringsskydd, men förarna måste kvalificera sig. De flesta bilföretag kommer inte hyra ut till personer under 21 år, och någon som är under 25 års ålder har vanligtvis en extra avgift. Men några alternativ finns att hyra en bil minderårig, men du nästan alltid kommer att få betala en extra avgift, vissa dagligen, eller ha ett kreditkort på filen för att betala för eventuella skador. Instruktioner
1

Hyr en bil i New York eller Michigan. Naturligtvis kan detta vara ur vägen om du inte redan är i dessa områden, men dessa är de enda två länderna som av 2010, där lagen kräver att biluthyrningsfirmor är skyldiga att hyra ut till någon minst 18 år gammal. Flera andra stater har också föreslagit att det inte finns någon åldersdiskriminering mot vuxna hyra bilar.
2

Välj en lastbil eller större fordon. Du kan få betala mer för ett större fordon på toppen av minderåriga avgift, men många biluthyrningsfirmor kommer att hyra en "mindre sportig" bil till någon som är bara 18 år gammal.
3 < p> Bevisa din status. Visa din militära ID eller någon information som styrker att du är en regeringstjänsteman. Individer med militär eller statlig status har ofta extra förmåner med flera företag, bland annat att kunna hyra en bil vid en yngre ålder.
4

Välj ett litet företag. Hitta ett företag som inte drivs av ett stort företag. Ibland, om biluthyrningsfirman ägs lokalt, kan det vara mer benägna att hyra en bil till någon yngre än 21.
5

Använd ditt företagskonto. Om du är en professionell reser i affärssyfte, kan ditt företag ha ett konto med en nationell hyra kedja. Ditt företag skulle kunna säkra en hyrbil genom sitt befintliga konto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79937.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.