Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Typer av Bil Windows

När du handlar för en bil, är det lätt att fokusera på de klockor och visselpipor och förbise några av de viktigaste, som fönstertyper, kan det betyda mycket för dagen till dag funktioner i bilen. Överväganden såsom om du bilpool regelbundet, har barn eller husdjur, är aktuella med säkerheten eller park i hög skräp områden (som byggarbetsplatser) alla spelar en viktig roll i den typ av fönster du vill att din nya bil har. Manuell Windows
Manual fönstren fungerar även när batteriet inte.

Manuella roll-up fönster är en gammal stand-by att många människor kommer ihåg att använda som barn. Även manuella fönster är inte populärt alternativ i dagens bilmarknaden, har de blivit mer tillförlitlig och mindre krångel att rulla än de tidigare stilar. De har också fördelar kontra makt fönster: när en bil är avstängd eller död, så är en makt fönster. Detta är inte fallet med manuella valsar. Manuell fönstren undviker också några av farorna med makt fönster: husdjur och små barn kan inte snabbt stänga ett fönster med en vals. Om du tenderar att spendera tid i din bil av vägen eller om du kundvagn husdjur och barn regelbundet, kan manuell windows vara det bästa alternativet. Addera Elhissar
Elhissar erbjuder bekvämlighet .

fönsterhissarna är de mest populära av de två vanligaste typerna och oftast kommer som standard på nyare bilar. Fönsterhissarna rullas upp och ned av en automatisk motor som kräver endast en knapptryckning och erbjuder bekvämligheten med omedelbar luftcirkulation och mindre distraherande att öppna eller stänga ett fönster medan du kör. Föraren kan också styra varje fönster i bilen individuellt utan att ta blicken från vägen. Även fönsterhissarna är en stor körkomfort, de är i händerna på bilens strömförsörjning och kan också vara dyrare att reparera än manuell fönster. De kan också vara farliga för barn och husdjur.
Barnsäkert Windows
bilbarnstol fönster skydda både barn och husdjur.

Ett barnsäkert fönster använder en säkerhetsfunktion som låsning eller omvänd effekt. En låsbar fönstret kan "låst" i valfritt läge av föraren, så att en person eller djur av misstag inte kan rulla det fönstret upp eller ner. En omvänd fönsterhissen använder en sensor för att vända den rullande ström när det kommer i kontakt med någon blockering. Om ett barns arm eller hundens huvud hänger ut genom fönstret, kommer sensorn stoppar fönstret och bakåt, befria kroppsdel ​​och undvika allvarliga skador.
Splitterresistent Windows Review
krossade fönster är farliga och dyra att ersätta. p Alla moderna bilfönster (på sidorna och bak) är gjorda med härdat, splitterresistent glas som förhindrar det trasiga fönstret från att bilda stora, vassa skärvor. Denna typ av glas är tillverkad för att överstiga 100 psi (pounds per square inch) av tryck. För en ännu större hållbarhet, kan laminerat glas vara specialanpassade installerat. Det är mer besläktad med den tunga glas i vindrutor och installeras normalt i servicebilar används runt konstruktion eller andra high-skräp webbplatser (där massor av tung utrustning och material kan lätt splittras fönster). På den yttersta änden av fönstret splittras-motståndet är "Bulletproof" glas som är konstruerad för att tåla flera omgångar av direkt skottlossning. Detta mycket dyr typ av fönster används i fordon brottsbekämpande eller i bilar av högprofilerade kändisar och affärsmän.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79960.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.