Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

GM SUV Seat Styles

Amerikanska biltillverkaren General Motors är en av de största tillverkarna av sport utility vehicles, eller stadsjeepar, i världen. Genom sin GMC, Chevrolet, Cadillac och Buick modell linjer, erbjuder GM stadsjeepar med ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive olika typer av säten för att optimera komfort och bekvämlighet för förare och passagerare. Skålade säten

skålade säten är sittplatser stil för de flesta framsätena i GM stadsjeepar. Dessa platser har integrerade anslutningar säkerhetsbälten och ett grunt hink att hålla en enda ryttare på plats. GM erbjuder också skålade säten för mellersta sittplatser i lyxiga modeller som Cadillac Escalade SUV. Dessa modeller brukar även innefatta ett baksäte som kallas en "extra baksätet." På grund av deras armstöd och sidostöd, skålade säten tar upp mer utrymme än säten, och så bak skålade säten är endast möjlig på en del av GM: s bredare stadsjeepar.
elmanövrerade stolar

elmanövrerade stolar är skålade säten med motorer för att ändra deras position genom att trycka på en knapp. Medan alla GM främre skålade säten har justeringar, inte alla är elmanövrerade stolar, med viss hjälp av konventionella manuella justering spakarna. Antalet positioner av en elmanövrerad stol varierar beroende på modell, men de flesta GM SUV elmanövrerade framstolarna har minst sex-vägs justering. Elmanövrerade stolar är vanligast för förarsätet, men vissa modeller, som Buick Enclave, erbjuda en sittplats makt passagerare som standardutrustning.
60/40 säten

A 60/40 soffa är ett baksäte med en enda sittyta för passagerarna att dela. Den 60/40 hänvisar till en splittring i sätet, med en eller två sektioner (en inklusive mitt säte och en utelämna det) som kan fällas framåt. De 60/40 säten ger GM: s stadsjeepar en grad av flexibilitet i fråga om att hantera både last-och passagerarutrymme. Vissa GM stadsjeepar med 60/40 säten omfattar medelstora Chevy Equinox.
Genomgångskontakt baksäten

GM producerar genomslaget baksäten för några av sina SUV-modeller med tredje raden säten. Dessa modeller inkluderar Cadillac Escalade, Buick Enclave och Chevrolet Tahoe, Tahoe Hybrid och Traverse. Ett genomslag baksätet har en del av den vertikala ryggstöd som fälls framåt för att möjliggöra en öppning mellan det bakre lastutrymmet och bakre sittgrupp. Detta gör dessa stadsjeepar kunna rymma skrymmande eller längre artiklar utan att minska mängden sittplatser utrymme i den första och andra raderna, som i regel innehåller skålade säten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79899.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.