Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vilka är fördelarna med en automatisk Vs. en manuell växellåda Automobile?

Välja typ av överföring är en viktig fråga när det gäller att köpa en bil. Även om många områden i världen som normalt förlitar sig på manuella växellådor, enligt cardealexpert.com, 82 procent av sålda fordon i USA har automatiska växellådor. Manuella växellådor kräver drivrutiner för att ständigt koppla ur och sedan koppla motorns växellåda, medan automatiken gör det utan hjälp av föraren. Även manuell växellåda fordon har sina fördelar, automatik har fördelar också. Convenience

Det centrala temat bakom framgången med automatlåda är bekvämlighet. En manuell växellåda kräver konsekvent urkoppling och åter ta sig in på en del av föraren, vilket kan vara en stor uppgift som förare måste göra detta inte bara när du börjar köra, men vid byte hastigheter. Automatiska växellådor växla automatiskt under körning.
Stop-and-go-körning

Även manuella växellådor inte kan vara för mycket besvär att ta itu med inom områden med vidöppna vägar och några lampor stopp, kan stadskörning gör det svårt och besvärligt. Stop-and-go-körning med en manuell växellåda kräver ständig uppmärksamhet och massor av arbete på den del av föraren, vilket gör en automatisk växellåda fördelaktigt på grund av dess avskaffande av denna process.
Gear Problem

Manuella växellådor tar mer tid att lära sig. Om en förare inte kan ändra och växla smidigt, gör det redskap slipning mer troligt, vilket kan leda till att de så småningom bli fråntagen, lämnar bilen med mekaniska problem. Även om detta är fortfarande möjligt i en automatisk växellåda, är det mycket mindre sannolikt, eftersom övergångar ske på ett konsekvent sätt.
Hybrider
p Om du har ett intresse kör en hybridbil, är chansen att du kommer att vara intresserade av en automatisk. Majoriteten av tillgängliga hybridfordon --- med 2010 --- inte komma med manuella växellådor, och istället är utformade med enbart automatisk växellåda. Inte begränsat till hybrider, är valet för alla fordon begränsas för dem som söker efter manuella bilar i USA, eftersom de flesta bilhandlare har särskilda överföringsordning manuella fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79988.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.