Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

2003 Jeep Wrangler specifikation

Jeep Wrangler är en populär och kompakt fyra-wheel-drive sport utility vehicle som introducerades 1987 med en design tillgripits från Willys skapad militära Jeepar av 1950-talet. Dessa moderna jeepar blev så småningom en symbol för en amerikansk kultur som ville trivas och vanliga bilar i kombination med den robusta terrängförhållanden förmåga terrängfordon. Under 2003 introducerade Jeep Rubicon och gjorde en ny växellåda, motor och fyra hjul skivbromsar tillgängliga, bland andra funktioner. Interiör

Wrangler har vinyl klädsel på sina skålade säten, en fold-och-dråsar baksäte som lätt kan tas bort, en plast ratt, servostyrning och dörrar med fickor för både förare och passagerare. Den unikt designade instrumentpanelen inkluderar en varvräknare, ventilationssystem, låg-bränsle varningslampa, 12-volts eluttag och ljud anti-stöldskydd. Säkerhetsfunktioner inkluderar förare och passagerare krockkuddar front med åkande strömbrytare och trepunkts hjuls inställbar i höjdled säkerhetsbältena. Ytterligare funktioner inkluderar nackskydd, mugghållare, låsbart handskfack och golv partiell konsol med öppen förvaringslåda. Invändiga mått är rymligare än vissa av sina föregångare, med 1,064 mm av främre takhöjd, 1,031 mm av bakre utrymme, 1,290 mm av främre axeln rummet, 1,455 mm av bakre axeln rum, 1,316 mm av främre hip rummet, 1,105 mm bakre höften rum, 1,044 mm av främre benutrymme, och 889 mm för bakre benutrymme.
Exteriör

Färg val är svart, metalliskt silver, eldröd, Inca guld, ljust och mörkt blått, ljus khaki, skiffer grön, sienna, sol gul och sten vitt, med några i klarlack och andra i pearlcoat. Både hårda och mjuka toppar finns i svart eller mörk khaki, med mjuka toppar manuellt konvertibla. Kroppen erbjuder främre och bakre svarta stötfångare, en avtagbar bakruta och underredsmassa för bränsletanken och överföring fall, medan en extra säkerhetsfunktion är den fasta bågen konvertibla rollover skydd. Andra funktioner inkluderar förare och passagerare externt justerbara svarta backspeglar, konventionell lins halogenstrålkastare glödlampa, och vindrutetorkare med variabel intermittent torka. De yttre måtten har en total längd på 3813 mm, total bredd av 1694 mm och en total höjd av 1.801 mm, plus 259 mm markfrigång, 2.372 mm hjulbas, 1473 mm i både främre spår och spårvidd bak, och 9997 mm av fastighetsnära att stävja vändradie. Fordonets bruttovikt Betyget är 2,018 kg med en tjänstevikt på 1467 kg brutto släpvagnsvikt bromsad på 907 kg och en max rättslig belastning av 363 kg.
Hantering och prestanda

bilens 2429-cc, 2,4-liters, inline fyra har en 101 mm slaglängd, 88 hål mm, 9,5:1 kompressionsförhållande, dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler per cylinder. Den 72-liters bränsletank tar vanlig blyfri och har en multi-poängsystem bränslesystem, genererar cirka 16 mpg city och 18 mpg highway för ett genomsnitt av 17. Övriga prestanda funktioner inkluderar en balk främre och bakre fjädring med krängningshämmare, som är stel med spiralfjädrar, tunga generator, 4.11:1 axel ratio, och två skivbromsar (däribland två ventilerade skivor). En full-size stålfälg reservhjulet ligger i den bakre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79864.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.