Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du hittar en Lost bil

När din bil saknas, kan du känna att du har förlorat dina armar eller ben - särskilt om du bor i en stad eller region där kollektivtrafiken är knappa. Hitta din förlorade bilen omgående kan vara en viktig del av att återställa ordning i ditt liv. Svårigheten att hitta din bil kommer att variera kraftigt beroende på storleken på staden du bor i, hur länge bilen har gått och hur lätt det är att skilja bilen från andra bilar. Instruktioner
1

filen ett "hittegods" rapport med din lokala polisen. Med kraften och räckhåll för polisstyrkan på din sida kan vara en stor tröst, särskilt om din bil har saknats under en lång tid och du känner dig hopplös i din sökning. Dessutom kommer lämna lämpliga pappersarbete att polisen kan vidta åtgärder när de får veta att din bil har blivit stulen i stället förlorade.
2

peruse "Lost and Found" i din lokaltidning är hemligstämplat annonser, eller söka online klassificerade webbplatser som Craigslist. Lägg in din egen annons och ta med så mycket information som möjligt, inklusive bilens registreringsnummer. Ju mer information du ger, desto mer sannolikt att någon vara att upptäcka din bil. Sök på "Found" avsnittet noggrant: ärliga människor kommer fram för att säga att de har hittat objekt som saknas, men de kanske tröttnar på att leta efter den rätte ägaren efter en viss tid
3.

Post flygblad, särskilt om du bor på en plats där människor ofta inte använder Internet, eller om du bor i en liten stad. Som är fallet med online-platsannonser, ge så mycket information som möjligt om bilen.
4

tillbaka till sista plats du såg bilen och fråga folk i närheten om de har sett ditt fordon. Om du har lämnat in en polisanmälan, är detta något som polisen kan göra för dig, men det skadar aldrig att vara noggrann. Dessutom kan du besöka på dagen att en person som såg vad som hände med din bil bara råkar vara runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80086.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.