Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

2 Wheels vs 4 Hjul för Gas Mätarställning

När du är shopping för en ny bil, kan bränsle körsträcka styra din slutliga urvalet. Fyra-hjulsdrivna fordon har ett rykte om att vara bränsleslukarna, men de kanske inte använder så mycket bränsle som du tror jämfört med sina två hjul-drive stablemates, särskilt när man jämför kombinerad bränsleekonomi. Kombinerad bränsleekonomi är helt enkelt en bils stad-körning bränsleekonomi genomsnitt med sin highway-körning bränsle economy.The amerikanska regeringens bränsleekonomi webbplats erbjuder kombinerade betyg för ett antal 2011 fordon. Bilar Till Salu

Med en automatisk växellåda och framhjulsdrift, blir 2011 Mini Cooper S Countryman ett kombinerat bränsle körsträcka på 28 miles per gallon, medan all-wheel-drive version blir 26. Den 2011 Suzuki Kizashi visar ett liknande mönster, med 26 mpg i front-wheel-drive-modellen och 25 i den all-wheel-drive version.
Lastbilar

Med automatiska växellådor och sexcylindriga motorer under huven, båda versionerna av 2011 Toyota Tacoma uppnå EPA-uppskattade kombinerade betyg bränsleekonomi 18 mpg. En 2011 Chevrolet Colorado med fyrcylindrig motor och automatiska ladorna transmission en EPA-uppskattade kombinerad bränsle körsträcka rating 21 mpg i två-wheel-drive gear, medan fyra-wheel-drive version får en kombinerad 20 mpg.


stadsjeepar

A 2011 Ford Expedition med tvåhjulsdrift har ett kombinerat bränsle körsträcka på 16 mpg, medan fyra-wheel-drive-modellen får 15 mpg. En 2011 Chevrolet Equinox med en sexcylindrig motor har en EPA-uppskattade kombinerat bränsleekonomi av 19 i båda drivlinan konfigurationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79980.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.