Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man jämför Jeep Commander Sport & Limited

Om du är intresserad av att köpa en Jeep Commander , är det viktigt att förstå skillnaderna mellan de två modeller: Sport och Limited. Jeep Commander är en stor 4x4 sport - utility fordon som ger ägarna med en robust all - terrain fordon som klarar de tuffaste förhållanden och ger komfort och lyx på samma gång . Det finns både subtila och mycket märkbara skillnader mellan de två modellerna . Instruktioner
1

Head till en lokal Jeep återförsäljare som har både idrott och begränsad modeller finns på tomten . Kontrollera med de lokala återförsäljare webbplatser innan du besöker för att säkerställa att varje modell finns .
2

Inspektera Sport Jeep Commander . Commander Sport levereras med AA V - 6 motor med 210 hästkrafter och 235 foot- pounds av tillgängligt moment . Det kommer också som standard med makt fönster, lås makt , elmanövrerade , luftkonditionering och CD -stereo .
3

Inspektera Limited Jeep Commander . The Commander Limited kommer med en V - 8 motor med 357 hästkrafter och 389 foot- pounds av tillgängligt moment . Förutom de funktioner i Sport -modellen , kommer den begränsade modellen med uppvärmda säten , lädersäten , justerbara pedaler , en makt soltak och en satellitradio .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80065.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.