Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

De Bästa nya bilar för MPG

I tuffa ekonomiska tider, kan konsumenterna tittar på big-biljett inköp, som en ny bil eller lastbil, vill fokusera på kostnader för ägande, som bränsle. För både miljömässiga och skattemässiga skäl, kan följande grupp av nya bilar, alla hybrider, bidra till att minska framtida gas räkningar som de bästa nya bilarna för MPG, eller miles per gallon bensin. Toyota Prius

En av de längsta hybridmodeller, stiger nya Prius huvudet högre än konkurrenterna i city bränsle körsträcka på 51 MPG - 10 mer än den andra plats efterbehandlare i EPA testning. Det har också den högsta motorvägen rating på 48, i en fyra-dörrars sedan med styling som täcker en hybrid bensin-elektriska drivlinan. Addera Ford Fusion Hybrid och Mercury Milan Hybrid

Detta par är ett nytt tillskott till den amerikanska marknaden, men de är redan tvåa bland nya bilar till MPG i stadskörning vid 41. På en enda tank, lyckades ett team av förare för att dryga ut mer än 1.400 miles. Vardaglig körning kommer netto motorvägen körsträcka på 36 mpg i antingen Ford Fusion Hybrid eller dess exklusiva Mercury Milan variant.
Honda Civic Hybrid

Liksom Fusion och Milano, kommer den populära Honda Civic även i en hybrid version som kombinerar gas-och eldrift för att få 40 miles av stadskörning för varje använt gallon. Pendlare vill notera att Civic Hybrid är faktiskt tvåa bland nya bilar till MPG i landsvägskörning, slog ut Milan och Fusion, samtidigt som en mindre extrem look än Prius eller nästa aktör på listan.


Honda Insight

andra Honda på listan matchar dess motsvarighet när det gäller urbana miljöer, även om det inte gör lika bra på vägarna vid 43 MPG. Liksom Prius, framhäver dess exteriör dess miljövänliga ambitioner, så drivrutiner söker nya bilar för MPG och en annorlunda design kanske vill kolla in Insight.
Lyx och SUV alternativ

Om du letar efter något mer exklusiva eller med mer utrymme, det finns flera alternativ som får bränsle betyg av 30 MPG eller högre i båda typerna av körning, enligt EPA. Lexus, Toyotas lyx gör, erbjuder HS250h, som är nummer fem på listan. Den kompakta SUV trio av den hybridiserade Ford Escape, Mazda Tribute och Mercury Mariner alla erbjuder samma 34 city/31 highway rating, även om varje företag erbjuder olika inre och yttre trim till köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79806.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.