Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man handlar bilar med gas körsträcka

Bilar som får bättre gas körsträcka inte bara spara pengar på gas pump, men du kan hjälpa till att minska amerikanska oljeberoendet och göra din del för att minimera bilens påverkan på den globala uppvärmningen. Hellre än att börja shoppa varje fordon för försäljning och försöker avgöra gas körsträcka senare, kan du söka efter förväntningarna gas körsträcka och använda listan för att ytterligare undersöka om en bil är rätt för dig. Instruktioner
1

Gå till Fuel Economy hemsida. Det drivs av den federala regeringens Department of Energy. Du kan söka både nya och begagnade bilar eller fordon för alternativa bränslen som gas körsträcka.
2

muspekaren över "Hitta en bil"-menyn och välj "Sök efter MPG" från rullgardinsmenyn. Välj det år du vill handla med, tillsammans med fordonets klass och kombinerade miles per gallon att använda för sökkriterier. Addera 3

Klicka på "go" för att fortsätta. Granska din lista, vilket är i sin ordning med störst gas körsträcka till lägst. Gå tillbaka till föregående sida för att välja ett annat fordon klass, år eller bränsle rating.
4

Klicka på "Hitta och jämför Cars" från den övre menyn och klicka på "bästa och sämsta MPG" från menyn till vänster för att se en kombination av bensindrivna fordon och alternativa bränslen. Visa resultat för bilar och klicka på "skåpbilar och stadsjeepar" från den vänstra menyn för att se andra typer av fordon.
5

Gå till Edmunds hemsida för att ta reda på mer om begagnade bilar av intresse. Från Edmunds hemsida, kan du visa specifikationer, värderingar och alternativ. Gå direkt till tillverkarens hemsida för att ta reda på mer om nya bilar specifikationer, optioner, prissättning, garanti och mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79981.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.