Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Avskrivning av lyxbilar Vs . Standard modeller

Att köpa en bil är inte bara om att kunna resa , kan det också vara en statussymbol . Lyxbilar ger jämn prestanda och funktioner kvalitet . Dock kommer avskrivningarna minskar snabbt bilens värde , oavsett om det är en lyx eller standardmodell . Fakta

Vehicle avskrivningar beror återförsäljare inte kan sälja ett fordon som nytt när det har kört av bilen mycket , även om du returnera den inom ett par timmar . Edmunds.com konstaterar att en ny bil kommer att förlora 11 procent av sitt värde till avskrivningar samma ögonblick som den lämnar bilen mycket .
Jämförelse

National Automotive Återförsäljare Administration rapporter att 2007 lyxiga bilmodeller uppleva den högsta årliga avskrivningen för tre - åriga fordon . NADA noterar att fyra av de 10 fordon var i kategorin lyx , medan de övriga sex var vanliga fordon . Jaguar och Mercedes - Benz hade den högsta avskrivning på 25 och 22 procent , respektive.
Överväganden

Avskrivning är en ostoppbar kraft för nya bilar . Du kan granska ett fordons andrahandsvärde på tre och fem år , för en idé om hur mycket att förvänta sig i avskrivningar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80043.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.