Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Bränsle körsträcka Ledare List

Du kan ofta hitta ett bra pris på mat eller kläder genom att vänta på en försäljning eller använda kuponger, men konsumenterna har inte denna möjlighet när det gäller att köpa bensin. Höga priser vid pumpen snabba bilköpare att leta efter de mest bränslesnåla alternativ på marknaden. Bränslet körsträcka ledare lista omfattar fordon från utländska och inhemska biltillverkare. 2011 Toyota Prius

Regeringen uppskattar förare kommer att uppnå 51 miles per gallon (mpg) i staden och 48 mpg på landsväg om de sitter bakom ratten i en 2011 Toyota Prius. Hybridfordon använder kraften från en elmotor tillsammans med bensin för att uppnå effektivitet maximal bränsle. Den 2011 Prius körs på en 1,8-liters, fyrcylindrig motor och har framhjulsdrift. Regeringen klassificerar det som en midsize bil.
2011 Lexus CT 200h

annan hybrid nära toppen av bränsle körsträcka ledare listan är 2011 Lexus CT 200h, klassificeras som en kompakt bil. Det ger 43 mpg i staden och 40 mpg på landsväg med sin 1,8-liters, fyrcylindrig motor. CT 200h är en front-wheel-drive fordon med automatisk växellåda.
2011 Honda CR-Z

en tvåsitsig bil från Honda rangordnar tredjedel på bränsleeffektivitet listan. Hybriden 2011 Honda CR-Z har 35 mpg i staden och 39 mpg på motorvägen när den är utrustad med en automatisk växellåda. En 1,5-liters fyrcylindrig motor driver denna front-wheel-drive fordon. CR-Z producerar 31 stad och 37 motorväg mpg om de är utrustade med en manuell växellåda.
2011 Volkswagen Jetta

När du lämnar hybridmodeller bakom, hittar du 2011 Volkswagen Jetta erbjuder det bästa bränsle körsträcka. Detta fordon körs på diesel istället för bensin. Det ger föraren 30 mpg i staden och 42 mpg på landsväg med en manuell växellåda och framhjulsdrift. Du hittar en 2,0-liters, fyrcylindrig motor under huven. Den Jetta faller i kompakt-bilen kategori.
2011 Ford Fiesta SFE

Räkna 29 mpg i staden och 40 på motorvägen om du kör 2011 Ford Fiesta SFE , en front-wheel-drive-modellen med en automatisk växellåda. Endast bensin befogenheter sin 1,6-liters, fyrcylindrig motor. Denna modell passar i regeringens subcompact bil gruppering.
2011 Mini Cooper

annan liten bil leverera stora körsträcka resultat är 2011 Mini Cooper, som regeringen etiketter som en "minicompact" bil. Köp en med en manuell växellåda, och du kan förvänta dig 29 mpg i staden och 37 på den öppna vägen. Den automatiska transmissionen versionen ger 28 mpg stad och 36 på motorvägen. Båda modellerna har en 1,6-liters, fyrcylindrig motor som drivs med bensin och har framhjulsdrift. Regeringen noterar Minis bränsleeffektivitet siffrorna uppnås med hjälp av premium bensin.
2011 Toyota Yaris

Få en 2011 Toyota Yaris med en manuell växellåda, och du kan förvänta dig 29 mpg i staden och 36 på motorvägen. Denna bensindrivna fordon har framhjulsdrift och anses vara en subcompact bil. Den har en 1,5-liters, fyrcylindrig motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79766.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.