Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Bilar som liknar Mini Cooper

Mini Cooper bilar är internationellt kända som några av de mest bränsleeffektiva och hållbara bilar på marknaden. Cooper är tillgänglig som en cabriolet, hardtop och klubbens stil, vart och ett varierar något i yttre framträdanden. Nydesignade bränslesnåla kupéer liknar Cooper från värdefull teknik för kreativa utseende. Tata Nano

Nano erbjuds som en Petroleum bil bara, med ett batteri som sitter under förarsätet. Även om användning av miles per gallon är inte relevant, erbjuder Nano fortfarande exceptionell bränsleeffektivitet. Tata Nano utseende är något liknande till Mini Cooper. Den främre änden av bilen är rundad och fortsätter att ihop över baksätet, sedan sjunker i en rak linje till den bakre stötfångaren. Mini Cooper har också en rätlinjig bakre änden, där ryggen öppnas som en lucka. Nano ger förenklade strömkontroller gillar Mini Cooper.
Smart Fortwo

En fördel med att köra Mini Cooper är bränsleeffektivitet den hyser. Mini Cooper blir ca 32 mpg, medan Smart Fortwo får 36 mpg. Förutom den liknande bränsleeffektivitet, har Smart Fortwo också ett liknande utseende till Mini Cooper. Båda fordonen är tvådörrars kupéer som kommer med möjlighet till en sufflett. Den Fortwo erbjuder det senaste inom navigation och underhållning alternativ, precis som Mini Cooper gör. Dessutom ger den Fortwo tillräckligt med utrymme för att ge plats fyra med utrymme i bagageutrymmet, liknande till Mini Cooper.
Toyota Yaris

Toyota Yaris är liknar Mini Cooper i bränsleeffektivitet med en MPG av 32. Yaris har fyra dörrar, i motsats till tvådörrars Mini Cooper, men plats för fyra personer som Mini Cooper gör. Yaris har även en rundad framkant som liknar Mini Cooper. Både Yaris och Cooper erbjudandet Sirius Satellite Radio i sina nya modeller och en port för medieenheter som en iPod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80005.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.