Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad är skillnaden mellan en Vogue & en HSE?

Bland alla lyxiga sportbilar som styr vägen med sin till synes maskulina muskler, är Range Rover kanske den obestridde kungen för sin brutala styrka, mångsidighet och prestanda. För mer än fyra decennier, har Range Rover varit den obestridda mästaren bland stadsjeepar, riva oförskräckt med omilt landytor, tuffa vägförhållanden och kuperad terräng. Range Rover har två varianter, med Vogue varumärket av flaggskeppet lyxiga linje av Range Rovers sedan 2005. Range Rover HSE är billigare, mer ekonomisk variant. Range Rover Sport HSE

HSE är påfallande maskulin med sportiga funktioner såsom aluminiumfälgar, sprund, en ny krom grill, en elva högtalare inbyggt underhållningssystem och plysch Blenheim lyxiga lädersäten. Den V8 linjen har upp super kraftfulla nya LR TD V8 dieselmotor med en kapacitet på 4,4 liter. De åtta växlade med Paddle Shift och Drive Select funktioner gör körningen en angenäm upplevelse. Denna variant är mer kraftfull med högre vridmoment och bättre lämpad för tuffa vägförhållanden i karga landskap. Det är mer bränsleeffektiva också. Ytterligare nya funktioner som Gradient Acceleration Control and Hill Start Assist tillsammans med den uppgraderade Terrain Response System gör det till en säkrare bil också. Addera Range Rover Vogue

Denna variant är lyxigare och mer avancerade än de HSE och uppsättningarna industrin riktmärken för auto finesser. Plysch och smidig Oxford läder förbättrar premium lyx utseendet på sätena och både bak-och framsätena har värmefläktar. Du kan välja mellan en 1200 watts inbyggd underhållningssystem med 19 högtalare och en digital surround ljudsystem med 14 högtalare. Några fler premium-funktioner såsom en tolv bit faner trim gjord av äkta trä och en tilt glas /elektrisk soltak öka sin lyxiga kvoten. Den adaptiva Dynamics fjädring ger överlägsen jämn ridning och kunglig komfort, passar för royalty, oavsett vägförhållanden.
Range Rover Sport HSE

Denna variant ger 14 miles i städer och 20 kilometer på motorvägar. Den har ett vridmoment av 315 pounds per fot vid 4000 rpm och en motorstyrka på 300 vid 5500 rpm. Lades till Range Rover stabil under 2006 som en modell mellan den grundläggande Range Rover och Vogue, ser Sport HSE trimmer och mer street smart än den grundläggande Range Rover. 2010 års modell av sporten HSE varierar i pris från $ 78.400 till $ 90.000 per publikation.
Range Rover Vogue

De val under motorhuven är den 3,6 liters TD V8 hyllade motor och 5 liters V8 bensinmotor. Det ger 18 mpg i alla vägförhållanden och är prissatta mellan $ 78.400 och $ 94.275, som offentliggjorts. Den överdådiga kabinen är det ultimata exemplet på high end SUV lyx.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80279.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.