Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämförelse Shop för bilar i Kanada

Jämförelse shopping är en metod som du kan använda för att se till att du får mest för dina pengar när du köper en ny eller begagnad bil, eller spara pengar om din transport budget är begränsad. Det hjälper dig också att bli en bättre upplyst konsument och minimerar risken att göra en dålig buy.Canada är relativt små bilmarknaden resulterar i färre märken och modeller, och färre alternativ. Lyckligtvis gör denna jämförelse shopping lättare. Instruktioner
1

Anteckna året, märke, modell och optioner av bilarna du funderar. Begränsa din sökning till högst två eller tre kandidater. Vilken typ av bil är du ute efter? Vilka alternativ är "måste-ha", och vad kan du leva utan? Hur mycket är du villig att betala? Jämför funktionerna och fördelarna av varje.
2

granska de radannonser avsnitt av din lokala tidning för att få en allmän indikation på vilka typer av bilar folk säljer. Om du hittar bilar av den typ du letar efter, anteckna dem och alla viktiga detaljer, inklusive pris.

Gå online för att hitta recensioner av de bilar du är intresserad av att köpa. Är de recensioner positiv, negativ eller mittemellan? Jämför olika modeller av samma bil och liknande bilar från andra tillverkare. Anteckna eventuella viktiga detaljer du hittar. Flera kanadensiska bil jämförelse verktyg kan hittas på nätet, såsom Globe Auto jämföra eWheels och Sympatico.
3

Besök ditt lokala bibliotek och recension bil Shopping Böcker och tidskrifter som ger detaljerade recensioner av olika bilar. I Kanada, många offentliga biblioteken har omfattande innehav av konsument-orienterade bil tidningar, guider och böcker.

Särskilt anmärkningsvärt är shopping guider från den kanadensiska Automobile Association och Phil Edmonston s Citron-Aid guider.
4

Consult nätet och bibliotek resurser som ger genomsnittliga grossist-och slutkundsledet för bilarna du funderar. Denna information kommer att hjälpa dig att skapa ett rimligt pris för en viss bil. Det kommer att hjälpa dig att göra effektiva jämförelser och avgöra om en säljare är för mycket begärt.
5

provköra bilarna du funderar på att köpa. Anteckna för-och nackdelar för varje bil. Dina anteckningar bör hjälpa dig att välja den bil som passar dig bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79925.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.