Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad är skillnaderna mellan vanlig & Hybrid Camry?

Gaspriserna har varit på uppgång i USA. Eftersom dollarn värde vid pumpen klättrar, fler konsumenter börjat överväga fordon med bättre bränsleekonomi. Men bränsleeffektivitet är bara en aspekt att beakta när bil shopping. En jämförelse av en 2011 Toyota Camry och en 2011 Toyota Camry Hybrid ger en inblick i viktiga funktioner, kostnader och fördelar som väger under ditt sökande efter den perfekta bilen. Klistermärke chock
köp av ett nytt fordon kräver eftertanke och kostnadsjämförelse.

Köpa en ny eller begagnad Toyota Camry är skyldig att sätta en fast buckla i din plånbok. A 2011 Camry Hybrid kostar ca $ 6000 mer än en vanlig Camry. enligt Toyota. Medan många människor överväga att köpa en hybridbil på grund av besparingar på gas pump, måste de extra direkta kostnader vägas in Inte bara Camry hybrid kostar mer, men statliga skatter eller registrering kommer också att vara högre än en vanlig Camry. IRS erbjuder skattelättnader för konsumenter som köper kvalificerade hybridfordon, men dessa skattelättnader har inte varit tillgänglig för Camry sedan 2008.
Bränsleeffektivitet
Gas raffineras och transporteras runt världen till bränsle transport av din bil.

Den främsta anledningen flesta konsumenter köper en Camry Hybrid är att få högre bränsleeffektivitet. Den 2011 Camry Hybrid får ett genomsnitt av 33 miles per gallon, medan standarden Camry bara blir ett genomsnitt av 26 miles per gallon. Denna skillnad i miles per gallon är betydande, men varje konsument måste beräkna om att få en extra sju miles per gallon kommer att spara tillräckligt med pengar för att göra de extra fordon kostnader värt. Medan bränsleeffektivitet kommer att löna sig i det långa loppet, kommer minskningen av växthusgasutsläpp från Camry Hybrid gynnar miljön varje gång det är kört.
Funktioner
Interiören i en standard Camry är nästan identisk med Camry Hybrid.

flesta funktionerna för 2011 standarden Camry och Camry Hybrid är likartade. Den främsta skillnaden är i storlek och hästkrafter. Standarden Camry har kapacitet att lagra upp till 15 kubikfot dina träningskläder, strand redskap och kiddie leksaker, men hybriden kan bara klämma in 10.6 kubikmeter gods. Förutom att ha en relativ mängd extra ben och skuldra rum i standard Camry, är det också kunna dra upp till 1000 pounds medan Camry Hybrid rekommenderas inte för bogsering. Addera Prestanda

motorer är hjärtat i en bil.

standard Camry har faktiskt mindre hästkrafter än Camry Hybrid, men vridmomentet är mycket högre. Detta innebär att standarden Camry motorn med högre vridmoment kommer att accelerera snabbare och känns mer kraftfull även om Camry Hybrid har mer hästkrafter. Standarden Camry, som har mindre hästkrafter, måste arbeta hårdare för att nå samma hastighet som hybrid och det kommer med tiden orsaka högre slitage på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80270.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.