Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Jämför Camry Hybrid & Prius Hybrid

Hybridbilar använder en kombination av tekniker i sina motorer för att leverera bättre bränsleförbrukning, samt producera mindre avfall kolmonoxid. Efter att ha flyttat ut ur sfären av nyhet bilen, är hybridbilar vinner bred acceptans. Ju mer att allmänheten accepterar och köper hybridbilar, är de fler modeller kommer att släppas, vilket innebär att jämförelse shopping behövs för att hitta den hybridbil som passar bäst för den enskilde. Instruktioner
1

Jämför EPA betyg på Camry Hybrid till Prius Hybrid för att avgöra om en bil är mer bränsleeffektiv än den andra. Den 2010 Toyota Prius har en EPA rating 50 mpg övergripande, medan den 2011 Toyota Camry Hybrid har en EPA rating 34 mpg.
2

Kontrollera betyg tillhandahålls av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS ) för varje bil. Den 2011 Toyota Camry Hybrid får högsta betyg i IIHS krocktester (som inkluderar front-end kollision, påkörning bakifrån och kraschar rollover), med den enda svagheten finns i påkörning bakifrån sektorn. Den 2010 Toyota Prius fick höga poäng inom alla områden.
3

reda på motorns storlek och avgöra om dina vägförhållandena kräver mer eller mindre hästkrafter än de modeller du jämför. Enligt Kelley Blue Book, har Toyota Camry Hyrid en 2.4L 4-cylindrig motor har en effekt på 147 hästkrafter, medan Toyota Prius har 1.8L 4-cylindrig motor har en effekt på 98 hästkrafter. Beroende på körförhållandena, kanske hästkrafter gör inte stor skillnad. Körning i staden kräver mycket mindre hästkrafter än kör på motorvägen, till exempel.
4

Kolla in priset för varje bil. Enligt 2010 Kelley Blue Book, har Toyota Prius (när den är fullastad) en prislapp på drygt $ 32.000. Toyota Camry, när den har alla möjligheter till, har ett av tillverkaren rekommenderat pris på drygt $ 27.000.
5

Hitta områden där det finns överlappande funktioner. Båda bilarna är klassificerade av Environmental Protection Agency (EPA) som medelstora bilar, medan Camry är en sedan och Prius är en halvkombi. Båda bilarna kommer med den grundläggande 3-år eller 36.000 mil garanti och en drivlina garanti på 5 år eller 60.000 mil. Båda bilarna har också en 5-års garanti för korrosion eller rostskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80095.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.