Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Stadsjeepar som får ungefär 30 MPG

Om du letar efter en SUV som är bränslesnål och sparar pengar på gas, välja en bil som får 30 mpg eller mer på vägen. Du kanske upptäcker att du sparar på bränsle, men vissa stadsjeepar saknar i prestanda, enligt branschanalytiker. Om ditt enda syfte att driva en mer bränslesnål bil är att ta sig från punkt A till punkt B, det finns gott om bilar att välja mellan. 2011 Mariner Hybrid

"The 2011 Mercury Mariner Hybrid erbjuder bekvämligheten med en kompakt crossover SUV och samtidigt ge god bränsleeffektivitet och miljöansvar," enligt Edmunds. Den SUV hybrid rymmer 15 liter och uppnår 34 mpg i staden och 31 mpg på landsväg. Detta är den sista Mercury Mariner Hybrid som rullar av monteringsbandet, eftersom Merkurius inte kommer att existera efter 2011. Exklusiva funktioner inkluderar Sirius Satellite Radio, SYNC anslutningsmöjligheter i bilen systemet och backkamera. Den MSRP börjar på $ 30,115 och med oktober 2010.
2011 Escape Hybrid

En av de mest bränsleeffektiva stadsjeepar är 2011 Escape Hybrid, med 34 mpg i staden och 31 mpg friläge motorvägarna. Ford skryter, "Hybrid har förmågan att resa i hastigheter upp till 44 miles per timme, medan fullt eldrift, men kräver inget bränsle när du stoppat i trafiken." Edmunds säger, "en massa innovativa högteknologiska funktioner gör 2011 Ford Escape ett frestande val i den kompakta crossover kategori. Men de flesta konkurrenter är mer tilltalande tack vare överlägsen förfining och funktionalitet." Andra stadsjeepar har fyra hjul skivbromsar och en liggande baksätet. The Escape SUV är miljövänlig, med säten gjorda av polyesterfibrer som tillverkarna skulle ha placerats i deponier och kuddar med polyuretanskum gjorda utsäde olja, till exempel soja. MSRP är $ 32,375 och med oktober 2010.
2011 Kia Sportage

äldsta namnskylt för Kia är Sportage, som debuterade i USA som en lastbil-baserad modell 1995 och omvandlas till en crossover SUV 2004.

"The Sportage ser snygg, är välutrustad och utstrålar embraceability," enligt James R. Healy av USA Today. Den Kia Sportage LX och Sportage EX erbjuder 30 highway mpg och 22 stad mpg med en 14,5-liters bränsletank. Dessutom, standard funktioner inkluderar Bluetooth och USB-ingångar. Du hittar 2011 Sportage börjar på $ 18.295, som i oktober 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80017.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.