Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Tecken på att en bil har över 100.000 Miles

Många människor använder 100.000 mil markör på en bil som en domare vid fastställandet hur mycket liv en bil har lämnat. Även om det är fullt möjligt att hålla en bil utanför 100.000 mil märke med rätt underhåll, finns det nästan alltid problem oavsett hur stort eller litet att en bil har vid denna ålder. Söker traditionella tecken på slitage på en bil såsom yttre bucklor är ett bra sätt att berätta om bilen har inte bara varit i en olycka, men också kan ha över 100.000 miles. Exteriör

Automobiles som har olika bucklor och dings på kroppens utsida har förmodligen över 100.000 miles. Söker tråkiga repor, chips färg och /eller blekning färg på motorhuven och områden trunk speciellt är en av de säkraste tecknen på en sliten bil. Repor i lacken områden på backspeglarna är typiskt. Rost och korrosion är också ett annat vanligt problem med äldre bilar, vissa bilar har typiska rostfläckar som finns, till exempel på sidostyckena i kroppen. Billiga reservdelar som plast spackel kan användas av ägare som har skadat plåt. Andra yttre problem och tecken på en bil som har över 100.000 miles inkluderar dåligt dörrar, koffertar och huvar. Addera Interiör

bilens interiör försvagas och bär över tid, och det finns många saker att titta efter om du försöker dechiffrera om en bil har över 100.000 miles. Säkerhetsbälten, speciellt den på förarsidan, kommer förmodligen inte snäppa tillbaka i position, men den tillbakadragande mekanism som drar säkerhetsbältet upp halkar. Seat liggvagnar och skadereglerare kanske inte fungerar korrekt på grund av utslitna delar och konstant användning. Fläckar, hål och revor på sätet material är också ett tecken på en äldre bil.

Konstant slitage på bilens tillbehör får dem att sluta arbeta efter flera år, vilket är en bra indikation på att en bil har över 100.000 miles. Radion och /eller dess knappar, CD eller kassettspelare och vindrutetorkare är alla känsliga för störningar efter massor av användning. Värme och kyla funktioner och vippströmbrytare kan vara trasiga eller svårt att röra sig liksom.
Motor

öppna upp huven är ett bra sätt att berätta Åldern på en bil. Remmar och slangar som har sprickor eller chips har troligen varit i bruk längre än de borde. Olja fläckar och fläckar liksom alla andra typer av flytande avsättningar på motordelar är inte ett gott tecken, och i vissa fall kan det vara ett resultat av en läcka eller spricka i bilens kylaren. Knackningar, misständningar och andra ovanliga ljud som kan höras när bilen startas när huven är uppe är alla bergsäkert tecken på att en bil har över 100.000 miles.
Prestanda

provköra en bil är en av de bästa sätten att avgöra om en bil har över 100.000 miles. Var uppmärksam på bilens prestanda när man går över vägbulor, om det är överdrivet studsande, är detta ett tecken på att fjädringen inte har ersatts för länge. Lyssna efter eventuella nyanser i motorljud när du svänga, bromsa eller accelerera. Alla dessa onormala tecken är indikatorer som en bil kan vara över 100.000 miles gammal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79815.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.