Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur gör jag jämför prestanda i fordon?

Jämför prestanda i nya och begagnade fordon från din hemdator. En uppsjö av information finns tillgänglig för konsumenter, både från tillverkarens webbplatser och informativa guider - alla utformade för att hjälpa konsumenterna att lära sig om fordon. Från motorstorlek till fjäderben typer och allt däremellan, erbjuder Internet lätt att komma jämförelse verktyg. Vet var man ska leta för att kunna jämföra prestanda specifikationer. Instruktioner
Nya Bilar Till Salu 1

Gå direkt till tillverkarens hemsida för att se exakta prestanda specifikationer, såsom Honda, Kia, Hyundai, Ford, Audi eller någon tillverkare av val. Från startsidan på tillverkarens hemsida, gå till fordonets line-up för att hitta den bil du vill jämföra.
2

Klicka på det fordon du vill ha mer information om. När du kommer till fördelningen av fordonets funktioner och alternativ, klicka på Prestanda alternativet. Review prestanda funktioner som erbjuds av tillverkaren för det aktuella fordonet som du har valt.
3

Klicka på någon markerade prestanda objekt. Till exempel kommer en tillverkare som erbjuder en fem-växlad automatlåda ger en förklaring av dess fördelar. Om du är intresserad av ett fordon med 4X4, klicka på förklaring av 4X4 möjlighet att fullt ut bedöma sin verksamhet - vissa 4X4 system är automatiska med främst fram-eller bakhjulsdriven inte systemet elektroniskt misstänker behovet av andra hjul att engagera
4

Fortsätt att gå till respektive tillverkares webbsida för att se prestanda alternativ -. klicka på alternativen för att förstå hur tillverkaren paren dess prestanda poster före jämföra fordon i en sida-vid-sida jämförelse . Till exempel erbjuder en turboladdare parat med en mindre motor bättre cylinderkompression och mer hästkrafter.
5

På tillverkarens webbsida, hitta fordonsjämförelse alternativet. Här kan du jämföra den modell du är intresserad mot konkurrenter eller andra modeller gjorda av samma specifika tillverkare. Skriv ut individuella prestationer uppgifter eller förklaringar och göra det för varje tillverkare fordon, om det behövs, eller bara använda fordonets jämförelse verktyg om du har en förståelse för olika prestanda funktioner.
Begagnade Bilar Till
6

Gå till en webbplats information om bilen, som MSN Autos eller Kelley Blue Book. Gå till den begagnad bil alternativet (se Resurser).
7

Input all fordonsinformation när du ombeds. Välj din modell och nivå på lämpligt sätt för korrekta resultat.
8

Klicka på Performance alternativet när du har nått bilens detalj sida. Granska prestanda specifikationer. Du kanske vill läsa igenom den professionella eller modell översyn för den bil du är intresserad av, så du kan ta reda på om motor, växellåda och andra förändringar kapacitetsalltigenom års produktion.
9

Print ut någon information som du finner nödvändiga. Vissa begagnad bil informativa webbplatser erbjuder side-by-side jämförelser, så titta på sidan för att avgöra om alternativet är tillgängligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79902.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.