Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jag jämför Tundra Med Avalanche?

Äga en lastbil kan hjälpa dig dra träd och andra stora objekt för ditt hem, transportutrustning för ditt företag, eller dra båten ut till sjön för helgen. De i marknaden för en ny lastbil kan betrakta 2011 Toyota Tundra och 2011 Chevrolet Avalanche. Medan Tundra är en traditionell stil, full-size pickup, Chevy räkningar Avalanche som en "sport utility truck." Instruktioner
1

Kolla karossutformningar. Den mest uppenbara skillnaden i Tundra och Avalanche är deras utseende. Den Tundra kommer i regelbundna, dubbel och crew cab konfigurationer, men varje behåller utseendet på en traditionell pickup. Den stiliserade Avalanche förvandlas från en lastbil in i en SUV med hjälp av sin "midgate," som kan sänkas för att skapa ett säkert lastutrymme i kombination med bilens insynsskyddet och låsning baklucka.
2

Undersök motorer. En flexibel-fuel-motorn är standard på Chevy Avalanche, medan Toyota Tundra erbjuder bensin makten med flexibel-bränsle som tillval på vissa modeller. Varje trim nivå av 2011 Avalanche kommer med en standard 5,3-liters V8-motor, medan motorn val på tundran intervallet från 4,0-liters V6 med en 5,7-liters V8.
3

Mått upp. Den Tundra erbjuder en något högre clearance, sittande 10-10,6 inches från marken, beroende på modell. Avalanche är markfrigången är 9.1 inches. Du får mer utrymme i Avalanche, med 41,1 inches i framsätet, jämför med Toyotas 40.2 inches. Den Tundra axelavstånd varierar från 126,8 till 164,6 inches, beroende på modell, medan alla Avalanche modellerna mäter 130 inches. Den Avalanche har 31 gallon bränsle kapacitet, jämför till Tundra är 26.4 liter.
4

Hitta bränsle körsträcka. Toyota säger dess regelbundna hytten 2011 Tundra med fyrhjulsdrift och en 5,7-liters V8-motor ger 13 miles per gallon i staden och 17 på motorvägen. Den biltillverkaren säger en 2011 Tundra CrewMax med tvåhjulsdrivna ladorna 15 miles per gallon i staden och 20 på motorvägen. Chevy listar samma bränsle körsträcka för alla utföranden av två-och fyra-wheel-drive Avalanche:. 15 miles per gallon i staden och 21 på motorvägen
5

Pris det. Basen-modellen Avalanche LS börjar vid ett rekommenderat pris på $ 36,110, medan den top-of-the-line Avalance LTZ börjar på $ 46,005. Kostnaden för en bas-modell, regelbundna hytten Tundra kommer in på $ 23.935, medan basen-modellen CrewMax börjar på $ 29,245.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79912.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.