Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Specifikationer för en 2005 VW Jetta TDI GL Wagon

Den Jetta är Volkswagens mest sålda modell i USA, och det kommer i många olika former. 2005 VW Jetta TDI GL Wagon har mer utrymme än sedan versionen, och TDI beteckningen indikerar att den körs på ren bensin istället för bensin. Bilen är kompatibel med utsläppskraven i alla 50 stater, enligt Edmunds. Kropp och Exteriör

Bilen har gjutning kropp sida samt kromlister på sidorna och på stötfångarna. Det har också Uppvärmda backspeglar och vindrutetorkare med variabel intermittent inställning.
Motor och Powertrain

Bilen har en 1,9-liters diesel fyrcylindrig motor. Den har 100 hästkrafter vid 4.000 varv per minut med 177 mul-pounds av vridmoment. Den dieseltanken rymmer 14,5 liter. Bränsleekonomin för bilen är 46 mpg på landsväg och 38 i staden.
Fjädring

Bilen har ett fjäderben framtill som är oberoende med en stabilisator bar och spiralfjädrar. Den bakre har en fjädring torsion balk som är semi-fristående med en krängningshämmare och spiralfjädrar. Krängningshämmaren, eller krängningshämmare, håller bilens kaross från "rulla" på snäva svängar. Addera Interiör

Interiören har luftkonditionering, en takantenn och ett ljudsystem med AM /FM-radio, CD-spelare och kassettdäck. Det har också farthållare, ett låsbart handskfack och belyst system för inresa. Bilen kommer att varna dig när du har ont om bränsle, liksom när din spolarvätska behöver fyllas ut. De bilbarnstolar fem.
Säkerhet

säkerhetsfunktioner inkluderar ett låsningsfritt bromssystem som förhindrar att bromsarna låser sig när föraren slår på bromsarna. Bilen erbjuder också främre krockkuddar för både förare och passagerare, med sensorer som detekterar när det finns en passagerare i sätena. En front-side airbag ingår också. Bilen har stöldskydd system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80146.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.