Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför MPG i bilar

US Environmental Protection Agency ger uppskattningar av fordonets bränsleeffektivitet i form av MPG, eller miles per gallon. Ju högre bilens MPG, den lägre kostnaden för bensin per mil. Medan faktiska MPG kan variera mellan fordon pga förarens vanor, lokala förhållanden och bilens tillstånd att använda EPA uppskattar är ett bra sätt att jämföra hur mycket det skulle kosta att köra ett visst fordon över tiden. Instruktioner
1

Välj år, märke och modell av din nuvarande bil i MPG Jämförelse verktyg ges i avsnittet Resurser. Om du för närvarande inte har en bil och jämför MPG för att hjälpa dig välja en, väljer relevant information för din favorit fordon eller den första bilen på din lista.
2

Klicka på "Jämför sida -by-Side "-knappen visas tillsammans med MPG för din första bil. Du kommer sedan att bli ombedd att välja år, märke och modell för en annan bil, då de båda fordonens information kommer att visas på skärmen, sida vid sida.
3

Fortsätt välja fordon tills alla bilar på din lista - oavsett om bilar du funderar på att köpa eller bilar du vill jämföra med din nuvarande bil - visas på skärmen. Rulla fram och tillbaka för att jämföra den relevanta informationen som visas för varje fordon. Om du har beslutat att eliminera en eller flera bilar från övervägande, klicka på "Ta bort" länken som finns överst på varje fordon notering.
4

När du har jämfört MPG och har minskat ner Listan över potentiella bilar, provköra presumtiva fordon, när så är möjligt, för att få en verklig känsla för den verkliga MPG. Antingen använder bilens färddator att mäta din MPG eller, om bilen inte har en sådan dator, nollställa trippmätaren och börja med en helt full tank. När du är klar med provkörningen, notera miles driven och sedan tanka tillbaka upp till full igen. Dividera miles drivs av mängden bensin (i liter eller del därav) du sätter tillbaka in i bränsletanken för att få din MPG för den enheten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79817.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.