Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Specifikationerna för en 2006 Crysler Town & Country Minibuss

Chrysler Town & Country Minibuss är en sju passagerare fordon konstruerade för aktiva familjer. 2006 års modell fanns i fyra utrustningsnivåer. Dessa nivåer inkluderade bas, LX, Touring och Limited. Basen och LX-paket har en mindre motor än den dyrare Touring och Limited paket. Basmodellen har en kortare hjulbas än de övriga tre val. Mått

Hjulbasen på de övre tre Town & Country modeller är 119,3 inches. Fordonets längd är 22,5 inches, med en bredd av 78,6 inches. Den van sitter på 68.9 inches tall. The Town and Country van är kan bogsera upp till 2000 pounds och har en tjänstevikt av van är 4,442 pounds. Basmodellen har en kortare hjulbas, till 113,3 inches.
Drivlina

bas och LX paket kom utrustad med en 3,3-liters V6 som har en effekt på 180 hästkrafter och 210 pund fötter vridmoment. Touring och Limited modeller var utrustade med en mer kraftfull 3,8-liters V6. Den 3,8-liters kunde 205 hästkrafter och 240 pund fötter vridmoment. Alla fyra modellerna kom med framhjulsdrift och en fyra-växlad automatlåda.
Funktioner

Chrysler Town and Country van kom standard med luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, farthållare, tilt styrning, fjärråtkomst, en AM /FM /CD-stereo och dual manuell skjutdörrar. Basenheten var lager med trasa platser och en andra rad bänk. Alternativ på högre kostnader utföranden ingår Stow 'n Go säten, uppvärmda backspeglar, GPS-navigering, elektroniska dörrar, lädersäten och en mängd stereo val. Addera Safety

Dubbla främre flerstegs krockkuddar är standard utrustning på Town & Country. Föraren sidan är försedd med en uppblåsbar knä blockerare. Det finns justerbara säkerhetsbälten i de första och andra raderna och barn-sits ankare i den andra och tredje raderna. Skåpbilen har också en bildskärm däcktryck.
Fuel Economy

V6 i dessa skåpbilar erbjuder 18 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Den van levereras som standard med en 20 liters bränsletank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80002.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.