Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Bränsleslukarna vs Bilar Ekonomi

En gas MATVRAK fordonet har en större inverkan på den egna ekonomin och miljön än en ekonomi bil gör. Bränsleslukarna kan vara dyrare att äga och driva, beroende på dina körvanor. Ekonomi bilar är utformade för att uppnå optimal gas körsträcka med minimal gas. Bränsleslukarna

En gas guzzler är ett fordon som inte är bränslesnål. De flesta konsumenter anser att en gas MATVRAK att falla i kategorin lastbilar eller stadsjeepar, men den federala regeringen och Internal Revenue Service (IRS) anser denna term att gälla endast mindre bränslesnåla bilar. Med hänsyn till båda betydelser, är en gas MATVRAK ofta större och snabbare än en ekonomi bil.
Ekonomi bilar

en ekonomi bil är prisvärd. Uttrycket "prisvärd" innefattar hur fordonet förbrukar gasen och på bekostnad av sin övergripande underhåll. Ekonomi bilar tenderar också att vara liten.
The Gas Guzzler Skatt

2006 införde IRS ett "Tax Gas Guzzler" på nya större fordon. Denna skatt, vanligen tros vara på stadsjeepar eller lastbilar, endast införs för bilar. Fordonet fönstret klistermärke visar skattebeloppet. Enligt US Environmental Protection Agency webbplats, är gasen Guzzler skatt införts på någon bil som överskrider en kombinerad mpg på 22,5 eller högre.
Miljöfrågor

Enligt bränsleekonomin hemsida, kan välja en bränslesnål bil minska klimatförändringarna, minska oljeberoendet och öka energieffektiviteten hållbarhet. Koldioxid är ett resultat av brinnande bensin och har olika skadliga effekter på miljön. Fluktuerande oljepriser och resurser är problematiskt också. Addera Outlook

Oil resurstillgång är inte obegränsad. Alternativ, såsom hybrider eller andra alternativt drivna fordon, blir vanligare och eftertraktade i varje tillverkningsår. På grund av stigande gaspriser och statliga föreskrifter, får konsumenten inte se ett stort urval av icke-bränsleeffektiva fordon, eller de kommer att tvingas att betala mer pengar för att äga en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79861.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.