Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Bluebook Tips

Första året juridikstudenter genomföra den monumentala uppgiften att behärska extremt komplicerade juridiska frågor. Men många nya juridikstudenter förvånad över att de också måste behärska ett bisarrt system för stämning, unika för rättsväsendet. Med antingen Association of doktrinen direktörer (ALWD) eller The Bluebook, jurister använder ett citat metod för vissa förkortningar och skiljetecken. Den Bluebook är ett samarbetsprojekt publikation, uppdateras kontinuerligt av Harvard Law Review, University of Pennsylvania Law Review, Yale Law Journal och Columbia Law Review. Den nuvarande versionen är den 19: e upplagan. Quick Reference

En av de bästa tips för att använda systemet Bluebook stämningen är att utnyttja de lathundar på framsidan och baksidan av The Bluebook. Det finns också en del av blå sidor som diskuterar juridisk stiftelseurkund och dokument domstol. Dessa tjänar som både snabba exempel och materiella refreshers av reglerna förklaras i detalj på följande sidor. Använd även Bluebook hemsida för snabb referens.
Typ av Source

innan plocka upp Bluebook att arbeta på en stämning, alltid tänka på vilken typ av källa du citerar. Boken är organiserad av källa typ. Alla regler och exempel, samt förkortningar, till exempel namn Law Journal, kan hittas genom att titta på typ av källa och tillhörande bilagor. De källor att tänka på är fall, stadgar, artiklar, förordningar, böcker och avhandlingar, och elektroniska källor.
Guider

Många lag skolor erbjuder nu olika Skolmaterial för juridikstudenter. Dessa innehåller ofta guider till Bluebook. Exempelvis publicerar Suffolk University School of Law nätet En Bluebook Guide för Law Students. Det finns exempel tillsammans med utdrag av reglerna i arbete i exemplet, samt en aktuell index till reglerna. Georgetown och Brigham Young är andra exempel på skolor som erbjuder online-guider till Bluebook. Dessa fria källor kan nås av juridikstudenter och allmänheten. Precis som att spela ett musikinstrument eller lära sig ett främmande språk, lärande Bluebook system bara
Practice

kräver övning. Öva citering betyder att skriva varje dag och göra en punkt att träna på att skriva ett citat för varje bok, fall eller tidskrift du möter. Det finns också program för att hjälpa till med praktiken. Till exempel erbjuder LexisNexis en interaktiv Citation Verkstad. Även om det finns mjukvara tillgänglig som plugins ordbehandlare, som citrus, kommer att korrigera alla citat för er, är att behärska Bluebook metoden ett måste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79901.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.