Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man bygger en egen motorcykel Carrier

Bygg din egen motorcykel transportören så att du kan transportera din motorcykel från baksidan av ett fordon. Det finns säkerhetsrutiner för bogsering en motorcykel bärare. Först och främst, se till att placeringen av motorcykeln i bäraren inte täcker strålkastarna, signalljus, bakljus eller stoppljus i fordonet bogsering. Saker du behöver
Swing arm (4-fot metall bar) katalog bärarramen
Svetsning och lödning utrustning | Wrench
Hammer
Bågfil
bungee rep
U -form industriell stil lås
Five kardborre 3-fot i storlek remmar
Visa fler instruktioner
1

Placera huvudramen av transportföretaget till fordonets stötfångare. Transportören har två huvuddelar:. Swing arm och ramen
2

Fäst gallret på baksidan av bilen där kroken änden av racket svänger ut och uppåt, stöder kroken motorcykeln . (Det hjälper att ha en annan person hålla racket medan du fästa den.) Addera 3

Mät avståndet från din stötfångare till din motorcykel. Använd måttet för att bestämma hur långt motorcykeln är, medan på bäraren, från bilen. Lägg 12 inches till dina mått och använd bågfil för att skära en bit av metallrör till den exakta längden.
4

Mät en andra slang 3 1/2 meter lång och skär den med bågfil . Svetsa de två metallstycken vid en 90-graders vinkel i form av en "L." | Sök 5

Weld en 14-tums rörstycke på toppen av den L så botten av L går in i skumt. Det passar in i skumt parallellt med ditt fordon stötfångaren.
6

Weld två 4-tums stavarna på ändarna av monterings stag. Den motorcykel hängs här.
7

in metallen slutet av banden i utrymmet mellan kroppen av din motorcykel och den bakre delen av bålen. Låt banden löst, så att du kan göra justeringar av placeringen av motorcykeln. (Senare kommer du att dra åt banden för att fästa motorcykeln till racket.)
8

Dra det nedre vänstra bandet rakt ner i utrymmet mellan stötfångaren och botten av stammen, och sedan in metall änden av remmen.
9

Placera motorcykeln rack i mitten av din operatör är viktigt, och för att du behöver justera din racket ordentligt.
10 < p> tag den lösa änden av remmarna och dra dem hårt. Förbered dina händer mot spännen och dra dem hårt.
11

Ladda bäraren på följande sätt. Stick in stängerna genom tvärbalkarna av din motorcykel. Sätt skum block eller nudlar pool mellan motorcykeln och tvärbalkarna för att förhindra eller minimera skrapning.
12

Dra och justera remmarna helt nu att motorcykeln är laddad.
13

Använd en U-formade lås för att säkra din motorcykel. Du kan också trä en bungee rep genom motorcykeln att ansluta krokarna i slutet för att säkra fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79759.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.