Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jämför jag 2007 Honda Odyssey EX-L och 2007 Toyota Sienna Review?

Många källor erbjuder omdömen om 2007 Toyota Sienna och 2007 Honda minibussar Odyssey. Använd respektabla källor, såsom Car and Driver, MSN Autos eller Edmunds, som i omfattande utsträckning kan nås av nyfikna köpare (se Referenser och resurser avsnitt). Om du också kolla betyg, se till att jämföra den Sienna LE modellen till Honda EX-L, båda nivåerna är över valfria basmodellen. Läs flera professionella recensioner för att säkerställa korrekt information och recensioner konsument som undersökningen ägare rapporterar förutom professionella åsikter. Instruktioner
1

Jämför accelerationen information som finns i recensioner. Observera att båda minibussar har en 3,5-liters V-6 motor. Trots likheter i motorstorlek, har Sienna mer hästkrafter och vridmoment. Professionella recensioner beskriver varje minibuss acceleration i detalj och vad varje van vridmoment och momentum känns som att en förare.
2

Review vad proffsen säger om styrning och bromsning. Den bil och föraren rapporterar webbplats som Odyssey erbjuder bättre än genomsnittet hantering och bromsning i jämförelse med andra konkurrerande modeller, inklusive Sienna.
3 senaste

Survey förändringar för 2007 mode-åriga recensioner . Om du gör det ger dig en förståelse för vad de omdömen om van har varit innan. Till exempel, MSN Autos anger att Odyssey fick uppgraderingar och en översyn för tredje generationens modeller (2005-2007). Läs recensioner noga för att ta reda på om tidigare problem har rättats, vilka ändringar som gjorts och hur de påverkar ägare.
4

Review andra utföranden listade för Sienna eller Odyssey i Edmunds översyn. Läs vad varje nivå erbjuder. Intressant, erbjuder Sienna en all-wheel-drive (AWD) alternativ för mid-level modell, medan Odyssey inte erbjöd ett AWD alternativ alls.
5

Utreda för-och nackdelar för båda minibussar 'inredningsdetaljer. Många recensioner gå in på detaljer om rummet erbjuds i skåpbilar och en beskrivning av vika ned eller alternativ lagring, tillsammans med en detaljerad beskrivning av sittkomfort.
6

Fortsätt jämförelser genom att läsa konsument recensioner som finns på MSN Autos och Edmunds webbplatser för en övergripande uppfattning om vad ägarna tycker om minibussar. Läs de enskilda betyg och hur varje ägare värderar erfarenhet av Odyssey eller Sienna. Konsument recensioner är ett effektivt sätt att fastställa gemensamma problem eller frågor som bör beaktas innan ett köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79909.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.