Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Skillnader mellan LT och LTZ

Den "LT" och "LTZ" är en kombination av bokstäver som används av Chevrolet att avgränsa olika trim på sin linje av Tahoe SUV. Bokstäverna är inte akronymer. Den trim av ett fordon, även känd som funktioner, börjar vid en "bas"-nivå, bland annat funktioner som luftkonditionering, lås makt och fönsterhissar. Eftersom trim nivå fortskrider, är alternativ till, t.ex. en CD-spelare, uppvärmda säten, en mer kraftfull motor eller navigation. Vid första anblicken, LT och LTZ verkar vara identiska fordon. Men under närmare inspektion, hittar du några subtiliteter som gör LT något lyxigare än LTZ. LT Vs. LTZ Powertrain

Inom motorns prestanda, är det LT och LTZ båda utrustade med ett identiskt 5,3 L V-8, slänga ut 326 hästkrafter och 348 foot-pounds av vridmoment. Som ett resultat av den identiska drivlinan, båda modellerna har en stad och motorväg bränsleförbrukning på 11 och 16 mpg resp. Båda modellerna finns även i två-eller fyrhjulsdrift och acceptera E85 flex bränsle, vilket dramatiskt kan påverka bränsleeffektivitet. Använda E85, kommer staden och motorvägen mpg hoppa till 15 respektive 21. Addera LT Vs. LTZ Exteriör

Likheterna fortsätta på det yttre av LT och LTZ samt. Båda modellerna väger in på £ 5635., Med en hjulbas på 116 inches, en total längd av 202 inches och en höjd av 76,9 inches. Från utsidan, du helt enkelt inte kan se skillnad mellan en LT och en LTZ. Men detta ändras på insidan.
LT Vs. LTZ Interiör

LTZ har en åtta-passagerare kapacitet, med ett extra fällbart säte, LT har plats för sju. Trots den extra kapacitet, LT och LTZ har identiska innermått, med 41 inches av utrymme och 39 inches av bakre benutrymme. En intressant sida notera, basmodellen Tahoe LS, med en prislapp $ 5000 mindre än LTZ, har kapacitet för nio.

LT och LTZ båda kommer som standard med CD-spelare, farthållare, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, fram /bak /sidokrockkuddar, multipel justering förarstol, träfibrerna streck och navigering. Återigen, nästan alla element är identiska, med undantag av LT med en sex-inställning programmerbar förarstol, kommer hem anordning (som inkluderar två programmerbara garageportsöppnare) och skymning-avkänning strålkastare.
LT Vs. LTZ Suspension

Medan nästan alla fjädrings-och bromssystem elementen är identiska, är en stor skillnad i LT: s åkkomfort. Detta beror på en stel bakre upphängningsbalken, liksom LTZ, att swappar spiralfjädrar för krockkuddar. Chevy anger inte om dess bakre airbag fjädring kan styras manuellt via en förarmanövrerat switch (mest eftermarknaden Air Ride upphävanden erbjuda denna manuell kontroll standard under installationen). Blotta närvaron av krockkuddar, men kommer att förbättra hörnet hantering genom att reducera rullen och öka nyttolasten /bogsering kapacitet om man jämför med spiralfjädern prestanda.
Överväganden

Övrigt än några interiör elektroniska funktioner och en något förbättrad bakre fjädring, har LT inte mycket över LTZ. Med 2010 prislappar svävar runt $ 50.765 för LT och endast $ 42.130 för LTZ, kan det vara svårt att motivera en uppgradering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80063.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.