Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Effekterna av att köpa utländska bilar

Effekterna av att köpa utländska bilar för många människor i USA kan ses som en negativ på ytan. Men tittar närmare, kommer många att se att fördelarna med att skapa konkurrens om de stora biltillverkaren gynnat den amerikanska konsumenten, faktiskt skapade arbetstillfällen inom landet och drivit innovation. Tillsammans med en alltmer global ekonomi, blir det tydligt att genom variation och konkurrens, kommer konsumenten och arbetstagaren gynnas. Tvinga Konkurrens

SUV härskade i USA när utländska biltillverkare började få fotfäste på marknaden. Honda och Toyota tippad mer rationella och bränslesnåla fordon som var lätt anpassningsbar, medan amerikanska biltillverkare knuffade högre prisklasserna, lägre fordon bränsleekonomi på styrkan i amerikansk hantverk och längre livslängd för auto själv.

Överklagandet av utländsk bil ökade gaspriserna stigit till över $ 4 per gallon rikstäckande i 2008, och inhemska biltillverkare oordning att tillverka en produkt. Amerikanerna köper utländska bilar tvingade inhemska biltillverkare att förnya eller dö.
Verkligheten i "American" Car

Ingen bil i USA är producerad helt i egen regi längre. Många biltillverkare, däribland Ford och GM, upprätthåller fabriker i Mexiko, England och Sverige, som producerar olika bildelar som sedan sätts samman landet på bolagets hem anläggningar. Köpa en amerikansk bil kan hjälpa en inhemsk auto maker bottom line, men det gör väldigt lite för att säkra amerikanska jobb. Addera ditt Verkligheten för amerikanska arbetare

Utländsk bilköp har lett till jobb i USA Även med inhemska biltillverkare är ont, öppnade Honda, Nissan och Mercedes alla fabriker i solbältet av USA Dessa utländska biltillverkare har också expanderat amerikanska design och faciliteter innovation för att få en bättre förståelse för den amerikanska marknaden och ge mer effektiva bilar. I själva verket kan köpa utländska bilar har sparat en del jobb i detta land och förde mer här också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79820.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.