Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Jämförelse: Lincoln MKZ & Cadillac CTS

Lincoln MKZ och Cadillac CTS är direkta konkurrenter i medelstora lyxiga sedanmodell produktsegment. De två sportiga sedaner är förvånansvärt lika i prissättning, funktioner och prestanda. Den Lincoln fokuserar på förfining, medan Cadillac har en sportigare utseende och prestanda. Styling och funktioner

Lincoln MKZ och Cadillac CTS är 5-passagerare medelstora sedaner med alla lyxiga beslag, som full skinnklädsel, kraftfulla motorer V6 och det senaste inom elektroniska trolldom. Fords SYNC infotainmentsystem presenteras på Lincoln för handsfree-medier kontroll. CTS får en Bose ljudsystem och full touch-screen navigation standard. Båda bilarna är nästan identiska i storlek, med CTS bara något större i alla dimensioner.
Prestanda

CTS är en klar vinnare i utförandet avdelningen. Medan kraftfull, Lincoln bara inte kan hålla ett ljus till Cadillacs prisbelönta sedanmodell. Car and Driver kallar MKZ prestanda "milquetoast," går på till något att säga "vi tvivlar på Lincoln skulle kunna hänga med i CTS eller (Acura) TL." Den MKZ inte erbjuder valfri fyrhjulsdrift (AWD), vilket är standard på CTS.
Pris

2011 MKZ börjar på $ 34.330, medan tillverkaren rekommenderat pris på Cadillac är $ 35.990. Det är klart Lincoln satt siktet på CTS vid konstruktion och prissättning MKZ. AWD MKZ kommer du tillbaka ett par tusen mer, börjar på $ 36,220.
Specialmodeller

En hybrid MKZ har dykt upp på marknaden under 2011. Den använder samma drivlina som finns i den framgångsrika Ford Fusion Hybrid och är prissatt identiskt med den vanliga V6 MKZ. CTS får en speciell modell av sin egen i form av super högpresterande CTS-V, en direkt konkurrent till BMW M3 och Mercedes-Benz AMG bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79918.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.