Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

2006 Mitsubishi Eclipse GT specifikation

2006 års Mitsubishi Eclipse GT är en användarvänlig sport Coupe gjorda för dagligt bruk. Det japanska företaget utfört sin första redesign av denna bil i 2006 års modell. Bilen är tyngre än sina tidigare modeller, men fortfarande kan hanteringen och hastighet för vilken Mitsubishi gjorde det. Mått

2006 Mitsubishi Eclipse GT mäter 179,7 inches lång, 53,8 inches tall och 72.2 inches bred, och den har en hjulbas på 101,4 inches. Bilen har plats för upp till fyra personer. Eclipse GT har en tjänstevikt på 3472 £.
Drivlina

Mitsubishi Eclipse är utrustad med en 3,8-liters V-6 motor backas upp av en sexväxlad manuell växellåda eller en valfri femstegad Sportronic automatlåda. Det kan uppnå 263 hästkrafter vid 5750 varv per minut (rpm). Eclipse GT är utrustad med rack-and-pinion styrning och ett oberoende fjädringssystem som består av en McPherson fjäderben fram och Multilink med skruvfjädrar i baksätet.
Interiör

Eclipse GT är utrustad en AM /FM-radio med CD-spelare, trasa platser skopa fram och en två-passagerare duk stolar i baksätet. Bilen har också ett ventilationssystem med återcirkulation inställning. En nyckellösa fjärrkontroll fob är standard på denna bil. Addera Safety

Bilen är utrustad med varselljus, förare-och passagerarsidan krockkuddar, speglar makt och en bakre bakruta. Baksätet kan fällas ner för mer utrymme i bagageutrymmet.
Bränsleekonomi och prissättning

2006 Mitsubishi Eclipse GT får 18 miles per gallon (mpg) i staden och 27 mpg på landsväg. Bränsletanken rymmer 17,7 liter bränsle. Bilen hade en tillverkares standard pris på $ 23,699.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80186.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.