Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Problem med 1997 års Chevy Tahoe

Den 1997 Chevy Tahoe är sports utility vehicle (SUV) tillverkas av General Motors Company, Chevrolet. Den första Tahoe producerades under 1995 så, som av 1997, var SUV bara två år i produktion och var fortfarande ganska ny. Som med de flesta första generationens modeller av bilar, hade '97 Tahoe fortfarande sin beskärda del av problem som behövde fastställas. Bromsar

Klagomål om bromssystemet är de vanligaste. Över 200 personer registrerade klagomål om bromssystemet med aboutautomobile.com och Auto påminner för konsumenter (ARFC). Många människor har registrerat klagomålet som samtidigt närmar sig hastigheten på 10-15mph, skulle det låsningsfria bromssystem i sin SUV omedvetet aktiveras, vilket gör deras fordon att oväntat och plötsligt stannar. Några klagomål om bromssystemet påståendet att bromsbeläggen skulle bära ner, vilket gör att föraren att sätta på bromspedalen i golvet bara för att få sin SUV att stanna, medan andra klagomål uppger att bromsarna har misslyckats helt och hållet.


Transmission

Rapporter loggas av Om Automobile uppger att '97 Tahoe ägare har upplevt problem med sin växellådshuset sprickbildning. Andra rapporterar att överföringen skulle låsa upp, vilket orsakar en ojämn övergång mellan växlarna. I vissa fall, enligt kundens klagomålen med Om Automobile, skulle överföringen misslyckas gör Tahoe blivit oförmögen att växla helt. Över ett dussin påståenden har rapporterats som anger att överföringen har misslyckats vid körning på motorvägen hastigheter, över 50mph.
Elsystem

Enligt ARFC, '97 Tahoe ägare har rapporterat klagomål som uppger att elektriska kortslutningar orsakade instrumentpanelen varningslampor att felaktigt belysa, varnar föraren om ett problem som inte existerar. På aboutautomobile.com, rapporterade tre ägarna samma instans av att se deras "check oil" varningslampan lyser, medan det verkliga problemet var att batteriet hade knäckt. Höljet på batteriet har rapporterat om både arfc.org och aboutautomobile.com att ha knäckt, vilket gör att batterisyra läcker och äta genom både ledningar och slangar som leder till ett komplett elektriskt fel i hela fordonet. Andra rapporter arkiveras hävdar att de farliga lamporna inte fungerade.
Styrning

servostyrning systemet i '97 Tahoe har rapporterats att ha misslyckats, vilket gör en bilen svårare att köra. Klagomål loggas med Auto påminner för konsumenterna uppger att ägarna upplevt servostyrning fel vid försök att göra högersvängar, vilket gör att föraren tappar kontrollen över sitt fordon.
Vindrutetorkare

Nitton klagomål om vindrutetorkare motor inte har rapporterats aboutautomobile.com. Över 25 mer har rapporterats arfc.org.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79407.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.