Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Så här kontrollerar Historia av VIN

En Vehicle Identification Number, eller VIN, har tilldelats bilar tillverkade i USA sedan 1950-talet. År 1981 gjorde regeringen lagstiftning det möjligt att som ett spårningsnummer använda 17-siffriga VIN spela försäkringsfordringar och större reparationer på fordonet. Medan Förarens Privacy Act förbjuder en konsument från att upptäcka namnen på tidigare eller nuvarande ägare, får ett fordon historia rapport tjänsten, till exempel Carfax, producera reparation historia av ett fordon för att kontrollera uppgifter eller säkerställa sinnesro innan ett köp. Instruktioner
1 Titta efter VIN nära vindrutan.

Titta efter VIN på instrumentbrädan. Tillverkarna avtryck typiskt VIN i hörnet av instrumentpanelen närmast vindrutan på passagerarsidan. Om du inte ser det där, kolla motorn eller rattstången.
2

Gräva ut bilens pappersarbete. Om du inte kan snabbt hitta VIN på bilen, se titeln eller registrering. Om du inte äger bilen, fråga den nuvarande ägaren för VIN.
3

Kopiera VIN noggrant. En VIN består av både siffror och bokstäver.
4

Besök Carfax hemsida. Fyll i formuläret, inklusive information om kreditkort, adress och VIN-nummer. Som av 2010, var avgiften för en enskild rapport $ 34,99, eller $ 44,99 för rapporter om upp till fem fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79356.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.